The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Gaby

Wat is het gebruikscomfort van een babyfoon?

Het gebruikscomfort van een babyfoon heeft veel invloed op de verschillende gebruiksmogelijkheden. Koop je een babyfoon met basisklasse gebruikscomfort, dan zijn er weinig extra functionaliteiten. Topkwaliteit babyfoons beschikken over veel extra’s die het gebruik ervan veelzijdiger maken. Hoe we het gebruikscomfort bepalen? In dit artikel vertel ik je er alles over.

In het kort

Koppeling met smartphone Via een app houd je ontwikkelingen bij of bekijk je de huidige status in de babykamer.
Camera observatie De mogelijkheid om via een camera de baby in de gaten te houden maakt het eenvoudiger precies te weten wat hij/zij doet.
Temperatuursensor Het is niet nodig om naast een babyfoon ook nog een thermometer in de kamer te plaatsen.
Nachtmodus Zorgt voor een scherp beeld in het donker.
Geluidsactivering Geeft alleen een melding wanneer geluid wordt gedetecteerd.
Bewegingsdetectiesensor Geeft alleen een melding wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Gebruikscomfort topklasse

Wifi babyfoon met app

Topklasse babyfoons koop je omdat je deze ook gelijk in wilt zetten als camera of informatie wilt ontvangen via een app op je telefoon. Een babyfoon met gebruikscomfort topklasse beschikt dan ook over minimaal 70% van de specificaties uit bovenstaande tabel. Deze babyfoons onderscheiden zich door een draaibare camera, smartphone koppeling en temperatuursensor.

Gebruikscomfort middenklasse

Beeldbabyfoon met oudermonitor

De babyfoons met gebruikscomfort middenklasse beschikken over minimaal 50% van de specificaties uit bovenstaande tabel. Deze hebben bijvoorbeeld geen koppeling met een smartphone maar bevatten wel een draaibare camera en een nachtmodus. Met een middenklasse babyfoon haal je een veelzijdige babyfoon in huis, maar je ontvangt geen informatie over de ontwikkeling op je telefoon.

Gebruikscomfort basisklasse

Babyfoon met alleen geluid

Babyfoons met gebruikscomfort basisklasse beschikken over minder dan 50% van de specificaties. Zo is er geen koppeling mogelijk met je telefoon en is er in veel gevallen geen camera. Je levert hierbij in op de veelzijdigheid van de babyfoon, maar dat zie je over het algemeen ook terug in de prijs. Vind jij het prima om geen informatie te ontvangen op je telefoon en vind je een camera niet nodig? Dan is een basisklasse babyfoon op gebruikscomfort voor jou prima.

Conclusie

Wil je meer halen uit de babyfoon dan alleen een geluidsdetectie, kies dan een product met minimaal gebruikscomfort middenklasse. Ga voor topklasse wanneer je het tof vindt om informatie te ontvangen op je telefoon en bijvoorbeeld de ontwikkeling bij te houden. Vind jij het prima om de babyfoon alleen te gebruiken als geluidsdetector? Dan heb jij geen extra’s nodig en volstaat basisklasse.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen