The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

Wat is het Slim en Verlicht pakket?

In het Slim & Verlicht pakket zit alles om te starten met smart lampen. Behalve een groot aantal lampen, vind je ook een bridge in dit pakket. Zo stel je timers in en bedien je de lampen via internet. Met sensoren en dimmers maak je de bediening nog eenvoudiger. In dit artikel vertellen we wat je kunt met het Slim Verlicht startpakket.

Gemak en comfort door slimme verlichting

Spraakbesturing

Met smart lampen zorg je voor meer gemak in je smart home. Zo hoef je nooit meer op te staan om je lampen aan te zetten. Je gebruikt daarvoor de app of geeft een spraakopdracht. Geef de locatie van je telefoon door om de lampen vanzelf in te laten schakelen. Zo kom je thuis in een verlicht huis. Wil je ook in huis lampen vanzelf aan laten gaan? Voeg dan een sensor toe die de verlichting in één kamer aanzet.

Energie besparen met smart lampen

Energie besparende sensor

Smart lampen zijn zuiniger dan reguliere lampen. Ze werken namelijk op led-verlichting. Door lampen automatisch uit te laten schakelen bespaar je nog meer stroom. Stel bijvoorbeeld een timer in, waardoor je verlichting altijd uitschakelt na een bepaalde tijd. Met Hue Routines pas je de verlichting bovendien aan op jouw dagritme. Doordat lampen overbodig branden bespaar je stroomkosten. Om deze functies te gebruiken heb je een Hue Bridge nodig. In de startpakketten worden deze meegeleverd.

Bepaal de sfeer in je huis

Sfeer in huis

De smart lampen in het Slim Verlicht pakket geven licht in meerdere tinten wit. Zo kies je altijd een sfeer die bij je past. Word bijvoorbeeld wakker met helder wit licht. Wil je 's avonds rustig tv kijken of een boek lezen? Dan kies je voor een warme kleur verlichting. Zo val je bovendien eenvoudiger in slaap. Deze instellingen heten scènes. Je favoriete scènes sla je op in de app van je smart lampen. Zo stel je de tint eenvoudig in.

Beveilig je huis met smart verlichting

Smart beveiliging

Je gebruikt je slimme verlichting ook om je huis beter te beveiligen. Doe dat bijvoorbeeld door je lampen ook in te schakelen als je van huis bent. Je huis lijkt dan bewoond. Heb je al een slimme ip-camera? Dan koppel je de slimme lampen aan deze camera. Wordt er een ongenode gast gespot, dan laat je de lichten op volle sterkte inschakelen. Dat schrikt dieven af.

Wat zit er in dit pakket?

Slim & Licht Pakket Deluxe

In het basispakket vind je een startpakket met 5 White Ambiance lampen. Deze geven licht in alle tinten wit. Je dimt deze met de 2 meegeleverde dimmers. Dit pakket is daardoor geschikt voor 1 of 2 kamers. In het uitgebreide pakket vind je daarnaast een lightstrip om meer kleur te geven. Je laat de lampen automatisch inschakelen met de sensor. Dit pakket is hierdoor geschikt voor 2 kamers.

Slim & Verlicht Start

0 / 5 sterren
0 reviews
Pakket met slimme verlichting, dimmers en bewegingssensor | Fitting lichtbron: E27 (grote fitting) | Kleur licht: Wit
210,97 193,97
niet meer leverbaar

Het startpakket bevat 5 slimme lampen, 2 dimmers, een bewegingssensor en een bridge om de lampen te koppelen. De lampen geven licht in alle tinten wit. Dit pakket is daardoor geschikt voor 1 of 2 kamers.

Slim & Verlicht Deluxe

0 / 5 sterren
0 reviews
Pakket met slimme verlichting, dimmers en bewegingssensor | Fitting lichtbron: E27 (grote fitting) | Kleur licht: Wit
291,95 279,95
niet meer leverbaar

Dit luxere pakket bevat dezelfde producten als het startpakket, aangevuld met een slimme lichtstrip van 2 meter. Deze heeft kleurverlichting, waarmee je voor meer sfeer zorgt. Je laat de lampen automatisch inschakelen met de sensor. Dit pakket is hierdoor geschikt voor 2 kamers.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.263 beoordelingen