The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Jelle

Wat is refurbished witgoed?

Ben je op zoek naar een wasmachine of wasdroger voor een mooie prijs? Overweeg dan om een refurbished apparaat te kopen. Dat zijn tweedehands apparaten die door onze experts gereviseerd, getest en gereinigd zijn. Zo heb je voor een aantrekkelijke prijs een apparaat dat gegarandeerd werkt. We vertellen je hier wat refurbished witgoed is en wat jij eraan hebt.

Wat is refurbished?

Coolblue bezorger heeft wasmachine aangesloten.

Je hoort de term steeds vaker, maar wat betekent het nu precies? Kort gezegd is een refurbished product een gebruikt apparaat dat een tweede leven heeft gekregen. We repareren en reinigen het apparaat. Door kapotte en versleten onderdelen te vervangen, werkt het apparaat weer goed. Zo'n tweedehands refurbished apparaat is een stuk goedkoper dan een spiksplinternieuw exemplaar. Je maakt bovendien niet alleen je portemonnee blij als je een refurbished product koopt. Dit proces van apparaten recyclen is ook nog eens erg goed voor het milieu.

Waarop controleren wij de machine?

Controleren van een wasmachine.

We controleren al onze refurbished apparaten volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zo doen onze experts altijd een visuele check op zichtbare beschadigingen en voeren ze 21 controles uit op de mechanica en elektronica. Daarnaast worden slijtagegevoelige onderdelen preventief vervangen en gerepareerd. Zo weet je zeker dat jouw refurbished product er nog wel even tegenaan kan. Onze experts controleren vervolgens uitvoerig of het apparaat naar behoren werkt. Ten slotte reinigen ze het apparaat volledig van binnen en buiten.

Wat kun je verwachten van een refurbished apparaat?

Coolblue shirt gaat in de wasmachine.

Als je een refurbished apparaat koopt, koop je een tweedehands product. Hierdoor kan het zijn dat je wat lichte gebruikerssporen tegenkomt op jouw refurbished apparaat. Ze zien er dus niet helemaal als nieuw uit, maar werken wel zoals je van het apparaat gewend mag zijn. Van binnen is hij namelijk zorgvuldig opgeknapt. Zo was je zonder zorgen met jouw refurbished apparaten.

Wat als het apparaat kapot is?

Wasmachine met wasgoed erin.

Is er onverhoopt toch iets mis met het apparaat dat je gekocht hebt? Uiteraard geldt op onze refurbished apparaten ook gewoon de 30 dagen tevredenheidsgarantie. Op alle refurbished apparaten krijg je bovendien 3 maanden garantie. Gaat jouw apparaat binnen die periode kapot? Dan wisselen we hem om voor een soortgelijk model. Hoewel het dus geen nieuw apparaat is, krijg je wel gewoon de service die je van ons gewend bent.

Draagt bij aan een duurzaam milieu

Coolblue bezorger met wasmachine.

Als je kiest voor refurbished witgoed, bespaar je niet alleen veel geld. Je maakt ook een duurzame keuze. Door apparaten te recyclen, krijgen ze een tweede leven. We zetten ze niet direct bij het grof vuil, maar geven ze een opknapbeurt. Vaak is het slechts een kwestie van een paar kapotte onderdelen. Zonde om dan het hele apparaat weg te gooien. Bovendien gebruiken we op die manier minder schaarse grondstoffen. Gewoon, groen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 16.894 beoordelingen