The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lieze

Wat betekent de WNRO voor mijn Mio autonavigatie?

Op 6 april 2019 vond de Week Number Rollover plaats. Hierdoor kan het zijn dat jouw Mio autonavigatie 21 augustus 1999 aangeeft in plaats van de juiste datum en tijd. Om dit probleem te verhelpen, biedt Mio updates aan die je gratis kunt downloaden. Lees verder voor de precieze stappen.

Datum, tijd en aankomsttijd kloppen niet

Mio navigatiesysteem

GPS satellieten tellen de tijd tot maximaal 1.024 weken. Dit is net geen 20 jaar. Hierna vindt er een 'Week Number Rollover' plaats waarna de telling weer op nul begint. Op 6 april 2019 was er zo'n rollover. Hierdoor weergeven sommige Mio autonavigaties een onjuiste datum en tijd met als gevolg dat ook de aankomsttijd niet klopt. Erg vervelend, maar gelukkig is het te verhelpen.

Patch downloaden

Update patch

Heb jij een Mio Pilot 15 LM Europa, Mio Spirit 7670 FEU LM Truck of een andere navigatie met problemen sinds de WNRO? Verhelp deze met een software patch van Mio. Je downloadt de patch op een micro SD kaart die je vervolgens installeert op je navigatie. Na de upgrade geeft jouw Mio autonavigatie weer de juiste datum en tijd aan. De precieze stappen en de juiste patch per model vind je hier:

https://service.mio.com/M0100/FileReader _114410_Netherlands_Nederland.html

Lieze
Artikel van:
Lieze Horlogespecialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.145 beoordelingen