The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alle geruchten over de nieuwe GTA VI

Grand Theft Auto 5 is inmiddels alweer 7 jaar uit en daarom wachten we op het volgende deel: GTA VI. Grand Theft Auto 6 moet GTA V op elk vlak overtreffen en er nog realistischer uitzien. We houden je hier op de hoogte van alle geruchten over het nieuwe deel van de maker Rockstar.

Single multiplayer

GTA 6

Rockstar geeft aan dat ze de single- en multiplayer van Grand Theft Auto 6 mogelijk gaan samensmelten. Net als in de heists van het huidige GTA V deel heb je dan als speler de keuze om de missie alleen of met een groep vrienden af te ronden. Daarbij wil Rockstar een goed verhaal neerzetten, wat zowel solo als co-op spelers zal boeien.

Bron: Comicbook

Project Americas

Americas

Volgens de nieuwste geruchten gaat GTA 6 zich afspelen in Latijns Amerika. Vice City zou gecombineerd worden met Rio de Janeiro, wat samen een grote map moet vormen. Hierbij speelt de game zich af in de jaren 70 en 80, toen diverse bekende drugsbazen op hun hoogtepunt zaten. Dit geeft natuurlijk zat mogelijkheden voor de storyline van het spel.

Bron: Gamesradar

40 keer groter

GTA VI map

De map van GTA 6 moet 40x groter worden dan de map van GTA 5. Deze open world game speelt zich af over 3 verschillende staten en 4 grote steden. Het spel zou daarmee gigantisch worden en het is dus ook nog even afwachten of dat echt klopt. Ook wordt er gezegd dat de nieuwe Grand Theft Auto zich afspeelt in Vice City, een map die we al kennen van vroeger.

Bron: Axed

De rol van het weer

De rol van het weer

Net als in het echte leven, gaat het weer een veel grotere rol spelen. Denk hierbij aan de verwoesting van een orkaan of de overstroming door een zware regenval. Volgens een lek op Reddit van een Rockstar medewerker zul je in GTA VI veel meer rekening moeten houden met het weer. Zo wordt het misschien mogelijk om een vliegtuig te besturen wanneer er een orkaan over de map trekt.

Bron: Reddit

Releasedatum nog niet bekend

Geruchten Grand Theft Auto 6

Over de releasedatum wordt nog niet gesproken door Rockstar. Wel zijn er verschillende vacatures online gezet door de maker van de game, die op een vervolg van de Grand Theft Auto serie duiden in de nabije toekomst. Ook komen zowel Sony als Microsoft met hun nieuwe console op de markt. De release van de PlayStation 5 en de Xbox Series X luiden mogelijk de release van GTA VI in.

Bron: Gamesradar© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 21.893 beoordelingen