The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat zijn de onderhoudsbesparende technieken van ASKO wasdrogers?

Met een wasdroger van ASKO besteed je minder tijd aan onderhoud en blijft je machine langer als nieuw. Zo zorgt het Multi Filter System ervoor dat al het vuil en stof uit de belangrijke onderdelen van je droogautomaat blijft. De zelfreinigende condensor scheelt jou schoonmaakwerk. Lees in dit artikel over de onderhoudsbesparende technieken van ASKO wasdrogers.

Multi Filter System

ASKO Multi Filter System

Dankzij het Multi Filter System in de ASKO wasdrogers gaat je machine langer mee en heb je minder onderhoud. Het systeem bestaat uit 5 filters die het vuil uit je machine houden. De filters vangen zowel grote als kleine stofdeeltjes op tijdens een zelfreinigend proces. Hierdoor blijft de trommel vrij van stofresten en blijven de gevoelige interne onderdelen vrij van vuil. Zo heb je minder schoonmaakwerk en blijft je droogautomaat goed zijn werk doen.

Zelfreinigende condensor

Zelfreinigende condensor

Een belangrijk onderdeel van het Multi Filter System is de zelfreinigende condensor. Kleinere stofdeeltjes verzamelen zich in de filters van de condensor van de wasdroger. Zonder automatische reiniging maak je de condensor eens per 2 tot 3 maanden schoon. In de ASKO wasdrogers hergebruikt de machine het gefilterde condenswater van je was om de condensor schoon te spoelen. Hierdoor maak je de condensor nooit zelf schoon en werkt de wasdroger altijd even energiezuinig.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.732 beoordelingen