The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Jesper

Wat zijn L-mobi databundels bij Coolblue?

Bij een aantal smartphones kies je voor een simkaartbundel met een gratis prepaid L-mobi databundel voor een aantal maanden. Dit betekent dat je tijdens deze periode elke maand tegoed voor een bepaald aantal GB mobiele data, belminuten en sms'jes krijgt. Na afloop bepaal je zelf of je een nieuwe bundel aanschaft. In dit artikel vertellen we meer over de bundels van L-mobi.

Wat is het?

Lmobi databundels

Wanneer je een smartphone in combinatie met een L-mobi databundel koopt, ontvang je een simkaart met een prepaid databundel. Je krijgt voor een bepaalde periode maandelijks een bepaald aantal GB mobiele data, belminuten en sms'jes. Wat je precies krijgt, hangt af van je bundel. Heb je in een maand meer tegoed nodig? Dan waardeer je dit vanaf 5 euro op via L-mobi. Dit opgewaardeerde tegoed blijft in tegenstelling tot het maandelijkse tegoed onbeperkt geldig. De databundel is een prepaid product, dus je komt niet voor onverwachte abonnementskosten te staan.

Wat gebeurt er na afloop van de bundel?

L mobi simbundel smartphone

Als je bundel verlopen is, bepaal je zelf of je een nieuwe aanschaft bij L-mobi. De bundels van L-mobi zijn prepaid, dus er wordt nooit iets automatisch verlengd. Wel krijg je de eerste keer na afloop van je bundel eenmalig gratis 500 MB data en 200 belminuten. Zo denk je nog even rustig na over een eventuele nieuwe bundel. Je kiest zelf de hoeveelheid data, belminuten en sms'sjes en de looptijd van je nieuwe bundel. L-mobi biedt bijvoorbeeld bundels aan voor een maand, maar ook voor een heel jaar. Na afloop stopt de bundel vanzelf, totdat jij zelf een nieuwe bundel aanschaft.

Netwerk en tarieven

Lmobi tarieven

Met een L-mobi simkaart bel, internet en sms je op het betrouwbare KPN netwerk. Je bent in de volledige Europese Unie bereikbaar. Wanneer iemand anders jou opbelt, kost het je geen belminuten. Ben je door je bundel heen en ga je jouw tegoed opwaarderen? Bekijk dan eerst de tarieven. Bellen kost bijvoorbeeld € 0,02 per 20 seconden. Dat betekent bijvoorbeeld dat je met € 5,- extra tegoed zo'n 83 minuten belt.

Hoe werkt overstappen?

Overstappen L mobi

Overstappen naar L-mobi is eenvoudig. Bij de simkaart leveren we een brief met een uitgebreide uitleg. Je ontvangt bij je toestel een nieuwe nano simkaart met een gratis, nieuw telefoonnummer. Je eigen nummer behouden kan ook. Dit vraag je na ontvangst van de simkaart kosteloos aan op de website van L-mobi. Voor de nieuwe simkaart brengt L-mobi geen activatiekosten in rekening. Bovendien hoef je de nieuwe kaart niet aan je bankrekening te koppelen, dus er wordt nooit zomaar geld afgeschreven.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.822 beoordelingen