The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Daan

Wat zijn Tile bluetooth trackers?

Met Tile bluetooth trackers vind je kwijtgeraakte spullen terug. De trackers van Tile zijn handige gadgets, die een geluidssignaal geven als je ze in de app activeert. Zo hoef je niet lang meer te zoeken naar je sleutels of portemonnee. Hoe Tile precies werkt en wat jij eraan hebt, vertellen we in dit artikel.

Vind kwijtgeraakte spullen terug

Kwijtgeraakte spullen terugvinden

Tile bluetooth trackers maak je vast aan waardevolle spullen. Dit kan met een sleutelring of met de plakrand op de tracker. In de Tile app koppel je trackers aan jouw smartphone. Na deze koppeling zie je de laatste locatie update van jouw Tile. Via de app activeer je het alarm van de tracker. Bovendien werkt het ook andersom: door op de tracker te drukken, weerklinkt een alarm op je smartphone. Zo helpt Tile om jouw verloren telefoon terug te vinden.

Verschillende trackers

Verschillende trackers

Tile heeft verschillende bluetooth trackers, ieder geschikt voor het terugvinden van andere voorwerpen. De Tile Sticker is een kleine tracker die je bijvoorbeeld op een camera of afstandsbediening plakt. Voor in je portemonnee of op een laptop kies je de Tile Slim, een smalle en platte tracker. De Tile Pro en Tile Mate hebben allebei een sleutelring, dus passen ze aan je sleutelbos of rugzak. Verschillen tussen deze modellen zijn bijvoorbeeld het bluetooth bereik en het volume van het alarm.

Tile Premium

Tile Premium

Je betaalt geen extra kosten na aanschaf van een Tile bluetooth tracker, maar kan wel een abonnement afsluiten: Tile Premium. Hiermee krijg je 2 jaar extra garantie en gratis vervangende batterijen (bij Mate of Pro). Een handige feature van Premium is Smart Alerts: ontvang een waarschuwing als je zonder Tile een gebied verlaat. Hierdoor vergeet je bijvoorbeeld je huissleutels niet. Met Premium kijk je 30 dagen de locatiegeschiedenis terug en deel je locatie updates van jouw Tile met anderen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.584 beoordelingen