The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

Welk mondkapje moet ik kopen?

Je bent op zoek naar een mondkapje, maar weet niet welk type je moet kopen. In dit artikel leggen we je uit welk type mondkapje je koopt voor welk gebruik. Zo weet je welk type mondmasker geschikt is voor dagelijks gebruik. En weet je welk mondkapje niet alleen anderen maar ook jezelf beschermt.

Een mondkapje kiezen

Mondkapje

Bij het kiezen van een mondkapje is het belangrijk dat je weet waar je hem gaat gebruiken. Ook bepaal je of je alleen anderen of ook jezelf wilt beschermen.

  • Gebruik je een mondmasker als je in contact komt met klanten?
  • Wil je alleen anderen beschermen of ook jezelf deels?
  • Hoe vaak verwacht je een mondkapje te gebruiken?

Gebruik je een mondmasker tijdens je werk?

FFP2 mondmasker

Heb je een beroep waarbij je in aanraking komt met anderen? Als bijvoorbeeld kapper of fysiotherapeut kom je de hele dag in contact met mensen. Een mondkapje kan helpen voor meer veiligheid. Dragen zowel jij als je klant een kapje? Dan werkt ieder mondkapje. Draag je alleen zelf een mondkapje? Kies dan een mondmasker met optimale bescherming. Hiermee loop je minder kans om zelf ziek te worden. Denk er wel aan dat alleen een mondkapje nooit 100 procent zekerheid biedt.

Wil je niet alleen anderen maar ook jezelf beschermen?

Anderen beschermen

Wil je niet besmet worden door anderen? Een FFP2 mondkapje zorgt naast afstand houden en handen wassen voor extra zekerheid. Als particulier gebruik je dit type mondmasker vooral om te voorkomen dat je anderen besmet. Omdat deze mondkapjes kleine deeltjes filteren, ben je met dit type mondmasker zelf ook beter beschermd. Je moet het mondkapje dan wel op de juiste manier gebruiken.

Hoe vaak ga je het mondkapje gebruiken?

Voorraad mondkapjes

Alle mondkapjes die Coolblue verkoopt zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Ga je dagelijks op pad of gebruik je dagelijks een mondkapje voor je werk? Zorg dan dat je voldoende mondkapjes op voorraad hebt. We verkopen sets van 50, 100 of 200 mondkapjes. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende hebt.

Uhro
Artikel van:
Uhro Mondkapjesspecialist.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.308 beoordelingen