The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Marloes

Welke boormachine is geschikt voor de fanatieke doe-het-zelver?

Wat verstaan wij onder een fanatieke doe-het-zelver? Het is in ieder geval niet iemand die zijn geld verdient met het uitvoeren van klussen, maar het is ook niet iemand bij wie de verbanddoos klaar moet staan als er gaatje geboord moet worden. Ehh, kan het iets duidelijker? Tuurlijk. Na het lezen van dit artikel weet je precies wat we bedoelen als een boormachine in de categorie 'fanatieke doe-het-zelver' valt.

Wie is dat dan?

De fanatieke doe-het-zelver

Een fanatieke doe-het-zelver draait zijn hand niet om voor flinke projecten in en om het huis. Hij heeft genoeg kluservaring om zelf de keuken of badkamer te verbouwen, een nieuwe vaatwasser te plaatsen, een aanrecht op maat te maken of de douche opnieuw te betegelen. Het is ook het type dat er plezier in heeft om een dag lang bezig te zijn met het zelf maken van een eettafel of tuinmeubel. De schutting vervangen, een vlonder maken of het plafond verlagen zijn ook voorbeelden van klussen die je wel aan de fanatieke doe-het-zelver over kunt laten. Kortom, het zijn die werkzaamheden die voor de af-en-toe klusser net een stapje te ver gaan.

Eigenschappen van de boormachine

Boormachine fanatieke doe-het-zelver

Een boormachine voor de fanatieke doe-het-zelver moet aan andere eisen voldoen dan een boormachine voor een af-en-toe klusser of professional. Omdat hij vaak zwaardere klussen uitvoert dan alleen een gaatje in een gipswand boren, wil hij een boormachine die krachtig genoeg is om flinke gaten mee te maken. Zodat ook bij de zwaardere klussen een mooi resultaat gegarandeerd is. Ook wil de fanatieke doe-het-zelver ervan op aan kunnen dat zijn boormachine lang meegaat, ook bij regelmatig gebruik. Daarom zijn deze machines vaak van duurzamer materiaal gemaakt dan die voor de af-en-toe klusser. Daarnaast is de accu krachtig genoeg om lang mee door te kunnen werken. Sterker nog, deze doe-het-zelver heeft het liefst meerdere accu's, zodat er nooit ongepland gepauzeerd hoeft te worden.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen