The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rik

Welke Jabra volledig draadloze oordopjes moet ik kiezen?

Jabra produceert volledig draadloze oordopjes voor thuis, onderweg en tijdens het sporten. Op het eerste gezicht lijken ze allemaal op elkaar: de Elite 65t, Elite 75t en Elite Sport 4.5u. Toch zijn er technologische verschillen. In dit artikel lees je welke volledig draadloze Jabra oordopjes het beste bij jouw levensstijl passen.

Specificaties: de belangrijkste verschillen uitgelicht

Jabra Elite 65t Jabra Elite 75t Jabra Elite Sport 4.5u
Draagwijze In ear In ear In ear met oorclip
Waterbestendig: Spatwaterdicht (IP55) Spatwaterdicht (IP55) Waterbestendig (IP67)
Activity tracker Nee Nee Ja: aantal stappen, duur training, hartslag, racevoorspelling, herhalingsteller, hersteladvies, VO2
Accuduur 5 uur 7,5 uur 4,5 uur
Accuduur case 10 uur 20,5 uur 9 uur

Jabra Elite 65t

Wanneer je op zoek bent naar volledig draadloze oordopjes van hoge kwaliteit en niet te veel wil betalen, dan is de Jabra Elite 65t iets voor jou. Deze oordopjes zijn spatwaterdicht, waardoor je ze niet alleen thuis en onderweg gebruikt, maar ook tijdens het sporten. Daarnaast is de geluidskwaliteit prima, maar mocht deze toch niet naar wens zijn dan pas je deze gemakkelijk in de app aan.

Jabra Elite 75t: beter draagcomfort dan zijn voorganger

De Jabra Elite 75t is de opvolger van de Jabra Elite 65t en heeft alles wat zijn voorganger ook te bieden heeft. Op het gebied van specificaties ontlopen de 2 elkaar dus niet heel veel, behalve bij de batterijduur Zo gaan de Elite 75t oordopjes 2,5 uur langer mee en de case 10,5 uur langer mee. Maar het grootste verschil zit aan de buitenkant. De oordopjes zijn namelijk 20% kleiner dan de Elite 65t. Hierdoor zijn ze lichter van gewicht, vallen ze minder snel uit je oren en is het draagcomfort een stuk beter.

Jabra Elite Sport 4.5u: ideaal voor sport

  • In ear met oorclip
  • 4,5 uur batterijduur
  • Voor sport
195,-
tijdelijk uitverkocht

Wanneer je oordopjes zoekt specifiek voor tijdens het sporten, dan is de Jabra Elite Sport 4.5u iets voor jou. Dit komt door de uitgebreide activity tracker, waarmee je jouw sportprestaties bijhoudt. Wanneer je klaar bent met trainen krijg je hersteladvies. Ook word je geholpen door een virtuele trainer met oefeningen. Al met al zijn dit de ideale oordopjes voor tijdens en na het sporten.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 12.855 beoordelingen