The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bas Teunissen

De beste accessoires voor je werkplek

Of je nou alleen je mail checkt, het hele internet leeg koopt of de hele dag op je pc aan de slag bent, je richt je werkplek er op in. Maar wat heb je dan allemaal wel niet nodig om comfortabel en verantwoord achter je pc of laptop aan de slag te gaan? Ik zet het voor je op een rijtje.

Intensief gebruik

Als professional of ZZP'er is achter je pc werken vaste kost. Je werkt veel of voornamelijk uit huis, dus dan moet je werkplek daarop voorbereid zijn. Je bent niet alleen op zoek naar comfort, maar ook naar apparatuur die jouw werk een stukje makkelijker maken. Zo blijf je met je Logitech Craft toetsenbord langer in je flow omdat hij niet alleen fijn typt, maar dankzij de touch gevoelige draaiknop sneller door de functies van complexe programma's navigeert. Ook de MX Master 2S helpt je hierbij. De pasvorm is niet alleen ergonomisch, je beschikt ook over de mogelijkheid om bijvoorbeeld horizontaal door grote Excel bestanden te scrollen en met de contextuele duimknop snel tussen programma's of zelfs computers te wisselen. Met een ultrawide scherm behoud je overzicht van de cijfers terwijl je met de Brio webcam in die videovergadering in 4K kwaliteit met een collega of mogelijke nieuwe cliënt overlegt.

Gemiddeld gebruik

Naast alle eerder genoemde basistaken verwacht jij meer van je computer, dus ook van je werkplek. Je bewerkt zelf je vakantiefoto's en webshops als Coolblue hebben geen geheimen voor jou. Ook werk je wel eens een dagje thuis, dus dan is het fijn dat je op je werkplek over comfortabele accessoires beschikt. Zo is het toetsenbord ergonomisch comfortabel en is de monitor eenvoudig op de juiste hoogte te plaatsen. Ook spendeer je genoeg tijd achter je pc om het gemak van een draadloze muis te waarderen.

Basis gebruik

Als basis gebruiker concentreer je je voornamelijk op dagelijkse werkzaamheden zoals het bijhouden van je mail, de boekhouding op orde houden en via skype contact houden met vrienden en familie die verder weg wonen. Oja, en een kattenfilmpje op zijn tijd kan ook geen kwaad. Maar toch, als je meer dan een paar uur per week achter je pc zit is het veel.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 41.139 beoordelingen