The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alles over de Xbox One X

Microsoft heeft zijn tanden laten zien door de krachtige 4K console, de Xbox One X, uit te brengen. Maar wat is er nieuw aan de Xbox One X en welke technologie zit erin verwerkt? Dat zetten we hier op een rij voor je.

Het ontwerp

Het ontwerp

Je ziet het ontwerp van deze console op de foto hiernaast: compact, diepzwart en onmiskenbaar onderdeel van de One familie. Met het ontbreken van de koelperforatie van de behuizing oogt het ontwerp van de One X nog minimalistischer dan dat van de Xbox One S. Daarbij is het ontwerp al helemaal een stuk eleganter dan zijn lompe oude One broertje. De console is allesbehalve schreeuwerig en zou een prominente plek in de huiskamer zeker niet misstaan.

De technologie

De technologie

Hoe kan het zijn dat de One X kleiner is dan de Xbox One S? Die S staat toch voor Small? Het brein van de console is helemaal opnieuw ontworpen en de koelings- en voedingstechnologieën zijn speciaal voor de One X ontworpen. Dit alles leidt tot een kleine console met vapour chamber waterkoeling. Ook heb je dankzij de ingebouwde voeding geen last meer van een lompe externe AC adapter achter je tv. Kortom, een heleboel rekenkracht in een best klein huisje.

4K en Full HD

4K gamen

De One X is kleiner, stijlvol en goed gekoeld, maar hoe zit het met gamen? Games als Anthem speelt de Xbox One X in 4K resolutie en behoudt daarbij een stabiele frame rate. Ook HDR is van de partij, mocht je tv het ondersteunen.

Twijfel?

Zit je op het puntje van je stoel voor de Xbox One X, maar weet je nog niet helemaal zeker of de Xbox One X de gaming console voor jou is? Lees dan onze 5 redenen om de Xbox One X in huis te halen en hak de knoop door.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen