The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Coolblue Zakelijk

De Coolblue Thuiswerkwinkel voor bedrijven

De Coolblue Thuiswerkwinkel geeft jouw medewerkers de mogelijkheid om zelf alles voor de juiste thuiswerkplek te bestellen. Je krijgt een eigen afgeschermde omgeving in jouw huisstijl. Nadat je medewerker is ingelogd, krijgt hij een select assortiment te zien en kan hij meteen bestellen binnen het gestelde budget. We leveren de bestelling de volgende dag gratis af bij je medewerker.

Wat is de Thuiswerkwinkel?

Met de Coolblue Thuiswerkwinkel kun je eenvoudig een verantwoorde werkplek voor je medewerkers verzorgen. Wij nemen het gehele bestelproces, inclusief de logistiek en bezorging, uit handen. Hieronder de belangrijkste punten op een rij:

Eigen portaal Je krijgt een eigen portaal waarop je medewerkers kunnen inloggen. Wil je het portaal helemaal eigen maken? Voeg dan bijvoorbeeld ook jouw logo, introductie, blog en veelgestelde vragen toe.

Eigen assortiment Sommige producten hebben je medewerkers écht nodig om hun werk te kunnen doen. Daarom kun je kiezen om alleen die productgroepen op ‘t portaal te tonen. Wel zo handig.

Bepaal je Coolblue Tegoed Voeg gemakkelijk persoonlijk budget toe aan je medewerkers. Het CoolblueTegoed kunnen ze kunnen gebruiken voor de geselecteerde groep producten binnen jouw portaal.

Volledige werkplek installatie bij jouw medewerker

Installatie services voor bureaustoelen en bureaus

Het is belangrijk om te zorgen dat je medewerkers ook thuis een juiste zithouding hebben. Zo verminder je de kans op lichamelijke klachten. Onze bezorgers hebben een training gevolgd over de arbo richtlijnen. Hierdoor weten zij veel over het juist afstellen van bureaus en bureaustoelen. We geven uitleg over de aangekochte bureaustoel en bureau en tips over hoe jij in een goede houding werkt. Deze tips zijn gebaseerd op de arbo richtlijnen. De bezorgers vertrekken pas wanneer alles goed staat en werkt. Daarnaast nemen al het verpakkingsmateriaal mee.

Alle opties binnen de Thuiswerkwinkels

Binnen de Thuiswerkwinkel kan jij aan jouw medewerkers een installatie service aanbieden waarbij onze eigen Coolblue bezorgers de bureaus komen installeren en arbo-conform afstellen We hebben drie services die we kunnen aanbieden:

  • Volledige Werkplek Installatie en Afstel Service. Dit is mogelijk bij een deelnemend bureau en bureaustoel.
  • Bureau Installatie. Dit is mogelijk bij een deelnemend bureau.
  • Bureaustoel Installatie. Dit is mogelijk bij al onze bureaustoelen.

Alle voordelen

  • Eigen portaal binnen Coolblue.nl of .be waarin jouw medewerkers kunnen inloggen en bestellen.

  • Kies zelf welke productgroepen jij wilt tonen aan je medewerkers. De inkopers van Coolblue hebben alvast de beste deals gemaakt. Super handig!

  • Voeg persoonlijke budgetten toe aan medewerkers of laat ze zelf afrekenen.

  • Fiscaal aantrekkelijk door de Gerichte Vrijstelling (WKR).

  • Je gaat het jammer vinden dat je jouw Coolblue-assortiment niet aan de rest van de wereld kan laten zien.

Fiscale regels

De Coolblue Thuiswerkwinkel is perfect te combineren met verschillende fiscale regels. Binnen Nederland kennen we de Werkkostenregeling (WKR). Hiermee kunnen werkgevers producten onbelast vergoeden/in bruikleen geven aan hun medewerkers. Producten die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van de dienstbetrekking, zoals monitoren, bureaus, ergonomische stoelen en laptops kunnen binnen de WKR worden geclassificeerd als ‘Gericht Vrijgesteld’. Door de kwalificatie als ‘Gerichte Vrijstelling’ vallen deze aankopen buiten de vrije ruimte van de WKR.

Lees hier alles over thuiswerken en de Thuiswerkwinkels

Het traject rondom jouw Thuiswerkwinkel

Interesse in een Thuiswerkwinkel? Tof! Hier vind je alle stappen die we doorlopen voordat jouw portaal zichtbaar is voor je medewerkers.

Onze visie op de toekomst van thuiswerken

Sinds we massaal thuiswerken, voelt dat als eeuwen geleden. Alleen is thuiswerken nu eenmaal de norm, ook bij Coolblue. Lees hier onze visie op Thuiswerken.

Thuiswerken en het kantoor van de toekomst

Nederland werkt massaal thuis. Maar wat doen we met al die ruimte op kantoor? Lees hier wat je moet weten over de toekomst van thuiswerken.

Vraag hier direct jouw Thuiswerkwinkel aan

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.205 beoordelingen