The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Coolblue Zakelijk

De Coolblue Thuiswerkwinkel voor gebruikers

Je werkgever kan via de Coolblue Thuiswerkwinkel makkelijk thuiswerkproducten aanbieden aan jou en alle collega's. In een afgeschermd portaal kan je zelf keuze maken uit een, door je werkgever gekozen, assortiment. Hierin zitten vaak monitoren, toetsenborden en webcams maar ook bureaus en bureaustoelen. Daarnaast hoef jij als medewerker niks voor te schieten. Super handig!

Hoe werkt de Coolblue Thuiswerkwinkel?

Zodra je bent ingelogd op de Thuiswerkwinkel zie je een geselecteerd assortiment aan thuiswerkproducten. Deze zijn gekozen door je werkgever.

Kies bijvoorbeeld een geschikt bureau, een monitor, of ga voor een office headset.

Stop het product vervolgens in je winkelmandje en je kunt meteen bestellen! Gebruik bij het afrekenen je persoonlijke korting.

Heb je besteld? Top! Je kan je bestelling de volgende dag al verwachten.

Ben je toch niet helemaal tevreden met je product(en) of heb je vragen waar wij je mee kunnen helpen? Neem dan tot 23.59 uur contact op met de Coolblue klantenservice via 010 7988999.

Veelgestelde vragen

Een Thuiswerkwinkel is een afgeschermde omgeving waarin alleen jij en je collega's kunnen inloggen. Eenmaal ingelogd krijg je een geselecteerd assortiment te zien dat direct besteld kan worden. Hiervoor gebruik je het persoonlijk tegoed dat is vastgesteld door jouw werkgever. We leveren de bestelling de volgende dag gratis bij jou af en je hoeft zelf niets voor te schieten.

Verwijs jouw werkgever naar Coolblue.nl/thuiswerkwinkel-aanvragen. Hier kan jouw werkgever een aanvraag doen. Eén van onze adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact op.

Dat is niet mogelijk. Jouw werkgever heeft het assortiment speciaal voor jou uitgezocht. Wanneer je hier vragen over hebt, kun je contact opnemen met de collega die dit geregeld heeft.

Nee, je betaalt met het tegoed dat door jouw werkgever beschikbaar is gesteld. Bestel je boven dit bedrag? Dan kun je gemakkelijk zelf bijbetalen. Deze kosten zijn dan wel voor jezelf.

Nee, jouw werkgever bepaald hoe lang het tegoed beschikbaar is. De verloopdatum van jouw tegoed kan je zien in ‘mijn kortingen’.
Vragen Oplossingen.
Vragen Oplossingen.

Lees hier alles over thuiswerken en de Thuiswerkwinkels

Wat heb je nodig om thuis te werken?

Een kantoor in huis noemen we ook wel een thuiswerkplek. Een thuiswerkplek is niet alleen handig voor zzp'ers. Ook mensen die een dag thuiswerken in plaats van op kantoor hebben hier baat bij. In dit artikel lees je onder andere waar je op moet letten bij het aanschaffen van producten voor een thuiskantoor.

Lees hier alles over ergonomisch werken en afstellen

Ergonomisch werken kan een uitdaging zijn. We kunnen snel onderuit zakken of vergeten om even wat rek en strek oefeningen te doen. En je wil natuurlijk wel een gezonde werkhouding. Vandaar dat ergonomisch werken belangrijk is. Zo krijg je geen last van klachten door een verkeerde houding.

Alles over onze visie op de toekomst van thuiswerken

Kan je het je nog herinneren? De gesprekken met je collega’s bij het koffiezetapparaat, je teamlunch in de kantine en de vrijdagmiddagborrel bij het café om de hoek. Sinds we massaal thuiswerken, voelt dat als eeuwen geleden. Alleen is thuiswerken nu eenmaal de norm, ook bij Coolblue.

Vraag hier direct jouw Thuiswerkwinkel aan© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 16.842 beoordelingen