View Coolblue in English? Yes| No

Coolblue's Keuze elektrische dekens

De beste voor jou volgens onze klanten en specialisten.

Onze keuze voor een luxe tweepersoons deken
  • Uitvoering elektrische deken: Tweepersoons deken
138,99

Morgen in huis

Slapen jullie het liefst in een warm bed, maar heeft de 1 het altijd warmer dan de ander? Kies dan voor een tweepersoons elektrisch deken met afzonderlijk instelbare verwarmingszones. Omdat andere modellen in deze prijscategorie deze eigenschappen niet hebben, is de Inventum HNL4212Z Coolblue's Keuze voor een luxe tweepersoons elektrisch deken.
Onze keuze voor een basis eenpersoons deken
  • Uitvoering elektrische deken: Eenpersoons deken
69,95 54,95

Morgen in huis

Wil jij in de winterperiode 's avonds in een lekker warm bed stappen? De Inventum HN138i elektrische onderdeken heeft 3 standen waarmee je zelf bepaalt hoe sterk hij je bed verwarmt. Met een voetverwarmingszone en automatische uitschakeling na 3 uur gebruik is de onderdeken van extra gemakken voorzien. Omdat de HN138i de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft is de deken Coolblue's Keuze.
Onze keuze voor een luxe eenpersoons deken
  • Uitvoering elektrische deken: Eenpersoons deken
89,-

Morgen in huis

Stap jij het liefst een warm bed in en slaap je onder een éénpersoonsdeken? Kies dan voor een extra lang elektrisch deken met zwakstroom. Omdat andere elektrische dekens deze eigenschappen niet hebben, is de Inventum HNL4112Z Coolblue's Keuze voor een luxe eenpersoons elektrisch deken.

© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 33.329 beoordelingen