Terug naar home

Vereniging eigen huis

Welkom bij Coolblue Energie! Leuk dat je voor een 3-jarig contract bij ons hebt gekozen. We zijn trots dat we je de scherpste tarieven kunnen bieden. Dat is groen én goedkoop.

3-jarig contract – 19% korting

Gemiddelde besparing: € 164 per jaar (in totaal € 492) op 100% groene stroom uit Nederland en CO2 gecompenseerd gas.

Overstappen gaat vanzelf

Je ontvangt van ons binnen 5 werkdagen een mail ter bevestiging van je aanmelding. Wij zeggen de overeenkomst met je huidige energieleverancier op en starten met de energielevering op de afgesproken dag. Heb je een slimme meter? Dan hoef je geen meterstanden aan ons door te geven.

Vragen?

Heb je nog vragen over je contract? Bekijk onze veelgestelde vragen. Onze medewerkers beantwoorden ze ook graag. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op 088 – 888 04 03 of via klantenservice@coolblue-energie.nl

Verbruik minder energie

Korting op energiebesparende producten

Als klant bij Coolblue Energie krijg je exclusieve korting op energiebesparende producten, van wasmachines tot televisies. Je bespaart tot wel €400 per product. Je krijgt ook tot €150 korting op onze zonnepanelen en tot €75 korting op onze laadpalen.

Advies om energie te besparen

Bij Coolblue verkopen we bijna alles wat een stekker heeft. Onze specialisten weten veel over het energieverbruik van producten én hoe je minder kan verbruiken. Daarmee helpen we je graag. Zo geven we jou bijvoorbeeld advies hoe je zuiniger wast.

Inzicht in je verbruik

We geven je inzicht in jouw energieverbruik met een begrijpelijke energierekening. Heb je een slimme meter, dan krijg je ook een maandelijks besparingsrapport. Jouw energieverbruik vergelijken we met dat van andere huishoudens, zodat je ziet hoe je het doet in vergelijking met de rest van Nederland.

Wat gebeurt er na afloop van dit 3-jarig contract?

Na afloop van het contract dat je nu hebt afgesloten, nemen we contact met je op voor een verlengingsaanbod. Als je hiervan geen gebruik maakt, wordt je automatisch overgezet naar een contract voor onbepaalde tijd, tegen de tarieven die dan gelden. Je contract is dan maandelijks opzegbaar.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback