The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue's Keuze draadloze fietscomputers

De beste voor jou volgens onze klanten en specialisten.

Onze keuze voor een draadloos basismodel
De Sigma BC 9.16 is een draadloze fietscomputer die je zonder gereedschap bevestigt. Het toestel beschikt over alle basisfuncties voor een instapmodel fietscomputer. Hij berekent je verbruikte calorieën en geeft je maximale, gemiddelde en actuele snelheid weer. Dankzij de automatische start- en stopfunctie kloppen je rittijd en afgelegde afstand altijd precies. Deze eigenschappen geven de Sigma BC9.16 een goede prijs-kwaliteit verhouding en daarom is hij Coolblue's Keuze.
Onze keuze voor een draadloos model met cadanssensor
Exact weten hoeveel tijd en omwentelingen je nodig hebt om op je bestemming te komen? De Sigma 16.16 STS CAD vertelt het je. Hij meet standaard gegevens als snelheid, afstand en rittijd, maar ook hoeveel brandstof je bespaart door de fiets te pakken in plaats van de auto. Vergelijkbare fietscomputers hebben geen meegeleverde cadanssensor en daarom is de Sigma 16.16 STS CAD Coolblue's Keuze.
Onze keuze voor de prestatiegerichte fietser
  • Gratis kaartupdates: Ja
  • Cadanssensor: Ja, los meegeleverd
  • Type draadloze connectiviteit: ANT+, Bluetooth, Wi-Fi
379,-
Morgen in huis
Daag jij jezelf graag uit tijdens een fietstocht? Dan is de Wahoo ELEMNT Bundel iets voor jou. Met de meegeleverde hartslag- en cadanssensor krijg je informatie over je conditie en trapfrequentie. Tijdens de rit worden alle gegevens opgeslagen in een speciale App, zodat je je gegevens thuis nog eens analyseert. Met de Surpise-Me functie kies je voor verrassende, uitdagende routes. Andere fietsnavigatiesystemen beschikken niet over deze gecombineerde functies, daarom is de Wahoo ELEMNT Coolblue's keuze.

© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 37.397 beoordelingen