View Coolblue in English? |

Coolblue's Keuze draadloze fietscomputers

De beste voor jou volgens onze klanten en specialisten.

Onze keuze voor Draadloos basismodel
De Sigma BC 9.16 is een draadloze fietscomputer die je zonder gereedschap bevestigt. Het toestel beschikt over alle basisfuncties voor een instapmodel fietscomputer. Hij berekent je verbruikte calorieën en geeft je maximale, gemiddelde en actuele snelheid weer. Dankzij de automatische start- en stopfunctie kloppen je rittijd en afgelegde afstand altijd precies. Deze eigenschappen geven de Sigma BC9.16 een goede prijs-kwaliteit verhouding en daarom is hij Coolblue's Keuze.
Onze keuze voor Draadloos met cadanssensor
Exact weten hoeveel tijd en omwentelingen je nodig hebt om op je bestemming te komen? De Sigma 16.16 STS CAD vertelt het je. Hij meet standaard gegevens als snelheid, afstand en rittijd, maar ook hoeveel brandstof je bespaart door de fiets te pakken in plaats van de auto. Vergelijkbare fietscomputers hebben geen meegeleverde cadanssensor en daarom is de Sigma 16.16 STS CAD Coolblue's Keuze.
Onze keuze voor Draadloos met GPS
Ben jij een fanatieke en sportieve fietser? Dan is de Polar M460 fietscomputer een goede keuze. Naast de standaard functies zoals snelheid, afstand, rittijd en hoogte is de fietscomputer ook uit te breiden met een hartslag- en cadanssensor. Dankzij de GPS sensor bekijk je na het fietsen informatie over je route en locatie. Je verbetert je conditie en analyseert trainingen met de handige Smart Coaching functies. Door je smartphone te koppelen, ontvang je al je notificaties op het beeldscherm. Door dit uitgebreide functiepakket is de Polar M460 Coolblue's keuze.