The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over ConceptD van Acer

ConceptD is een nieuwe productlijn van Acer en specifiek gericht op creatievelingen en designers. Met ConceptD wil Acer de technische beperkingen voor designers wegnemen door de krachtige pc’s te ontwerpen die ze nodig hebben voor het tot leven brengen van hun ideeën en creaties. Zo laat iedere designer met een gerust hart zijn ideeën de vrije loop.

Het design van ConceptD

De producten van ConceptD kenmerken zich door het minimalistische design en het gebruik van een oranje gloed. Deze oranje verlichting vind je terug op onder andere de toetsenbord verlichting of verlichting van een desktop. Het minimalistische design staat luxe en strak bij elk interieur. Bij bepaalde desktops is zelfs gebruik gemaakt van hout in het design voor een meer natuurlijke look.

Hardware en tech

Vrouw werkt op ConceptD laptop.

Als designer wil je het beste qua hardware. Daarom gebruiken de laptops en desktops van ConceptD de krachtigste processors en videokaarten en bieden de schermen de diepste en meest realistische resoluties en kleuren. Ondanks het gebruik van krachtige hardware blijven ConceptD producten stiller dan 40 dB en maken schermen gebruik van Delta E. Dit is een technologie die ervoor zorgt dat de getoonde kleuren vrijwel 100% overeenkomen met wat het menselijk oog ziet. Zo weet je zeker dat je de juiste kleuren gebruikt bij het ontwerpen.

ConceptD laptops

ConceptD laptops.

De laptops van de ConceptD lineup kenmerken zich door de krachtige hardware in een compact jasje. Zo is iedere laptop in verhouding lichtgewicht en toch stevig door gebruik van een aluminium behuizing. Onder de motorkap vind je minimaal Intel Core i7 processors, voldoende RAM en krachtige NVIDIA videokaarten. Omdat je al je details wil zien, hebben de laptops vanaf de ConceptD 5 serie een 4K scherm en een 100% Adobe RGB kleur dekking zodat je altijd met de juiste kleuren werkt en creëert.

ConceptD desktops

ConceptD desktop met ConceptD monitor.

Voor degenen die liever op een vaste computer werken zijn er diverse ConceptD desktops. De ConceptD desktops lopen uiteen van een Intel Core i5 tot aan een i9 processor en een Nvidia Quadro tot aan een Nvidia GeForce RTX videokaart. Hierdoor zijn 3D ontwerpen en CAD-modellen gemakkelijk uit te werken. Door de nauwe samenwerking met ISV organisaties werken je favoriete creatieve programma’s altijd optimaal op een ConceptD computer. De strakke vormgeving zijn de kers op de taart die ervoor zorgen dat een ConceptD desktop in geen enkele omgeving misstaat.

ConceptD monitoren

Een ConceptD setup

Een ConceptD monitor is de beste vriend voor grafisch professionals, ontwerpers, videomakers, fotografen en architecten. Dankzij de 4K resolutie brengt een ConceptD monitor jouw werk gedetailleerd in beeld. Met een 99% Adobe kleurengamma en 93% van het DCI-P31 kleurenprofiel, worden jouw creaties met een professionele kleurnauwkeurigheid weergegeven. De HDR 400 ondersteuning zorgt voor een helderheid van 400 nits, waardoor je het beeld goed ziet in fel verlichte ruimtes. Speciaal voor de videomakers heeft een ConceptD monitor een refresh rate van 144 hertz en is hij G-Sync compatible. Zo synchroniseert de monitor de frames die van je videokaart naar het scherm worden gestuurd, zodat jij je video's altijd vloeiend in beeld krijgt.

Voor wie is ConceptD?

Twee vrouwen die ConceptD laptop gebruiken.

Of je nu developer, 2D of 3D ontwerper of casual creatieveling bent: ConceptD is voor iedereen die creatief bezig is of wil zijn. De samenwerking met ISV organisaties zorgt voor optimale prestaties van je favoriete programma’s op ConceptD computers, zodat jij zorgeloos je creatieve uitspattingen tot leven brengt, big data door een analyse heen haalt of virtuele omgevingen ontwerpt en gebruikt. En dat alles in strak vormgegeven behuizingen waarmee je gezien wil worden. Dus wat je ook wil maken: ConceptD computers helpen je op weg.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.522 beoordelingen