The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over de pre-order acties op de Samsung Galaxy S21 serie

Op deze pagina vind je alles over de pre-order acties op de Samsung Galaxy S21, S21 Plus en S21 Ultra. Bij alle toestellen krijg je tijdens de pre-order periode gratis de Galaxy Buds Live/Pro en de Galaxy Smart Tag van Samsung. Daarnaast hebben wij bundels met handige accessoires voor je gemaakt. Hier krijg je 75% korting op. De acties van Samsung gelden ook als je het toestel koopt in een bundel.

Galaxy S21 en S21 Plus: Gratis Galaxy Buds Live + SmartTag

S21 pre order

Heb je tussen 14 januari en 28 januari 2021 de Samsung Galaxy S21 of S21+ gekocht? Dan kun je gratis de Galaxy Buds Live + de Galaxy SmartTag met een totale waarde van € 169,- aanvragen bij Samsung. Je hebt tot en met 31 maart 2021 de tijd om jouw actieproduct aan te melden voor de actie. Bekijk via de link hieronder de actievoorwaarden en hoe je de producten aanvraagt.

Let op: de actie geldt ook als je het toestel hebt gekocht in een bundel met een accessoire.

Galaxy S21 Ultra: Gratis Galaxy Buds Pro + SmartTag

Buds Pro

Heb je tussen 14 januari en 28 januari 2021 de Samsung Galaxy S21 Ultra gekocht? Dan kun je gratis de Galaxy Buds Pro + de Galaxy SmartTag met een totale waarde van € 259,- aanvragen bij Samsung. Je hebt tot en met 31 maart 2021 de tijd om jouw actieproduct aan te melden voor de actie. Bekijk via de link hieronder de actievoorwaarden en hoe je de producten aanvraagt.

Let op: de actie geldt ook als je het toestel hebt gekocht in een bundel met een accessoire.

Samsung Galaxy S21 bundels

S21 bundel

Maak je bestelling compleet en kies voor een bundel met een draadloze oplader of een led view cover. Met deze lader laad je naast je telefoon ook je Galaxy smartwatch of draadloze oordopjes op. Dankzij de led view cover bescherm je het scherm tegen krasjes en vuil. Als je gebeld wordt, verschijnt er een melding op de voorkant van de book case. Je krijgt 75% korting op het accessoire dat in de bundel zit.

Samsung Galaxy S21 Plus bundels

S21 Plus bundels

In deze bundels vind je naast de Galaxy S21 Plus een handige accessoire. Heb je ook een Samsung smartwatch en draadloze oordopjes? Kies dan voor een bundel met de draadloze lader. Zo laad je naast je telefoon ook je Samsung smartwatch en draadloze oordopjes op. Op de flap van de led view cover zie je een patroon verschijnen als je bijvoorbeeld wordt gebeld. Daarnaast bescherm je je nieuwe toestel tegen krasjes en vuil. Op het accessoire in de bundels krijg je 75% korting.

Samsung Galaxy S21 Ultra bundels

S21 Ultra voordeelbundels

Bescherm je nieuwe Galaxy S21 Ultra tegen krasjes en laad hem draadloos op. Op de handige led view cover zie je op de voorkant een patroon verschijnen bij een oproep. Dankzij de draadloze lader laad je naast je S21 Ultra ook je Galaxy Watch of draadloze oordopjes op. Je krijgt 75% korting op de accessoires in deze bundel.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen