The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Gesponsord artikel

De voordelen van een all-in-one met Intel® Core™ processor

Een all-in-one computer in huis maakt korte metten met lompe computerkasten en losse monitoren in de woon- of werkkamer. Niet langer een wirwar van kabels bij je computer, maar een opgeruimd bureau. Er zijn redenen genoeg om voor een all-in-one te kiezen. Op deze pagina vind je de belangrijkste redenen. En vanzelfsprekend kies je voor een all-in-one met krachtige Intel® processor voor de beste prestaties.

Wat is een all-in-one?

Zoals de naam al een beetje doet verklappen, is een all-in-one letterlijk een ‘alles-in-één’ oplossing. De computer zelf zit namelijk in het beeldscherm verwerkt. Dat betekent dat je dus geen losse computerkast en een monitor nodig hebt, want een all-in-one is in feite alle twee in één. En dat brengt voordelen met zich mee.

Wat zijn de voordelen van all-in-one?

Een logisch voordeel van een all-in-one is ruimtebesparing. Je bent namelijk evenveel ruimte kwijt aan een all-in-one als aan een losse monitor. Heb je nog genoeg ruimte om andere dingen neer te zetten in huis. Bovendien is er geen saaie, grote computerkast meer te bespeuren: alles zit immers in het scherm verwerkt. Daarom heb je ook maar één of twee kabels nodig om de all-in-one aan te sluiten. En dat ziet er mooi opgeruimd uit in huis in tegenstelling tot de grote hoeveelheid kabels bij traditionele computers. Omdat je meestal een draadloos toetsenbord en draadloze muis meegeleverd krijgt bij je aankoop, scheelt dat ook kabels. Bovendien zit alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan in de doos, wat ook een bijkomend voordeel van een all-in-one is.

Waarom een processor van Intel® in je all-in-one?

Alle onderdelen zitten in één behuizing bij een all-in-one. Daarom werken de onderdelen ook beter samen dan bij losse computers en schermen. Het hart van alle onderdelen is de processor, die voor een groot deel bepaalt hoe de all-in-one werkt. Een goede processor is dus van belang. Het is daarom aan te raden een all-in-one met Intel® processor te kiezen. Want niet alleen is Intel® de grootste processor fabrikant ter wereld, ook ben je met een Intel® processor elke digitale taak de baas.

Hoe beter de processor, hoe sneller

Over het algemeen geldt: hoe beter de processor, hoe sneller het apparaat is en hoe zwaarder de programma’s die je gebruikt. Met een Intel® Core™ processor zit je altijd goed. Een Intel® Core™ i3 processor of Intel® Core™ i5 processor is bijvoorbeeld uitermate geschikt om meerdere dingen tegelijk mee te doen en in hoog tempo. Een Intel® Core™ i5 processor is nog sneller dan een Intel® Core™ i3 processor. Voor de hoogste snelheid en prestaties kies je voor een Intel® Core™ i7 processor. Met deze Intel® Core™ processor aan boord is geen programma te zwaar voor jouw all-in-one en is hij altijd vliegensvlug in gebruik.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.044 beoordelingen