The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Bosch ProCORE18V: 1 accu voor je Bosch Professional gereedschap

De professional die gebruik maakt van het Bosch Professional 18V- accuplatform, weet zeker dat hij het beste haalt uit zijn professionele Bosch gereedschap. De accu's passen op al je Bosch Professional machines binnen dezelfde voltklasse, wat zorgt voor maximale vrijheid op de bouwplaats. Daarnaast zorgt de snelle oplaadtechnologie ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten totdat jouw krachtige accu's weer klaar zijn voor gebruik.

Het accusysteem in beeld

Bespaar jezelf een hoop ruimte én kosten, door accu's te gebruiken uit het Bosch 18V accusysteem. Met deze accu's voorzie je iedere afzonderlijke boor,- schuur- of zaagmachine van genoeg vermogen om langdurig aan het werk te gaan. Zowel de 12V als de 18V machines zijn vertegenwoordigd in de Bosch Professional accu platformen. Bekijk de video voor een eerste indruk.

De Bosch Professional accuplatformen

Bosch ProCore 18V

ProCORE18V

De Bosch ProCORE18V accu's blinken uit door hun lichte gewicht en compacte formaat. Met een vergelijkbaar vermogen als een standaard 4,0 Ah accu, is de ProCORE18V 4,0 Ah accu tot wel 39% compacter. Professionals weten als geen ander dat het werk een stuk comfortabeler wordt, als de te gebruiken machine niet te zwaar is. Bovendien zorgt de COOLPACK 2.0 technologie ervoor dat de accu van binnen koel blijft en dus langer meegaat.

Bosch Professional 12V-systeem

Professional 12V-systeem

Met het Professional 12V-systeem heb je als vakman alle vrijheid om verschillende compacte machines van vermogen te voorzien. Van schroefmachines tot multitools: zolang ze hetzelfde voltage hebben, zijn de accu's op al het Bosch Professional gereedschap te gebruiken. Veelzijdigheid waar de professional niet zonder kan, maar tegelijkertijd met genoeg kracht om serieus kluswerk mee uit te voeren.

Bosch Professional 12V-systeem

BITURBO

De nieuwe en unieke BITURBO-technologie in combinatie met de Bosch ProCORE18V accu's zorgen voor optimale prestaties met jouw Bosch Professional gereedschap. Vergelijkbaar met het vermogen dat elektrische machines met snoer halen, voer je met de 8 ampère en 12 ampère ProCORE18V accu's zelfs de meest uitdagende werkzaamheden uit die eerder alleen mogelijk waren met gesnoerde machines.

De voordelen op een rij

Bosch Professional 18V

Wij hebben de voordelen van het Bosch Professional accusysteem voor je op een rij gezet:

  • Compacte accu's zonder krachtafname.
  • Licht van gewicht.
  • Binnen dezelfde voltklasse zijn alle Bosch Professional accu's uitwisselbaar.
  • Unieke celtechnologie houdt de accu koel, waardoor de accu langer meegaat.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.337 beoordelingen