The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Einhell Power-X-Change: 1 Accu, 1.000 mogelijkheden

Met het multifunctionele accusysteem Power-X-Change van Einhell gebruik je meer dan 200 verschillende gereedschappen op dezelfde accu. Je wisselt in een handomdraai tussen machines, zowel voor klussen in de tuin als voor klussen in huis. Vergeet dus die onhandige stroomkabels: met de universele Power-X-Change accu werk je ongehinderd door.

Draadloze vrijheid

De onafhankelijke oplaadbare accutechnologie maakt het mogelijk volledig draadloos aan de slag te gaan. Beweeg je zonder beperkingen naar het stuk grasmat achter in de tuin of naar het uiterste hoekje op zolder, waar een stopcontact niet meteen voor handen is. Ook hoef je dankzij de aandrijving op accu niet te sjouwen met zware machines die werken op benzine.

3 stappen

Stap 1 Einhell Power-X-Change

Kies je machine

Voor allerlei klussen in huis is er van Einhell een passende tool te vinden. Denk aan krachtige boormachines, compacte decoupeerzagen of allerlei soorten schuurmachines. Werken deze op een 18 volt accu, dan heb je dus aan 1 accu genoeg voor al je Einhell Power X-Change gereedschappen. Verplaatst het werk zich naar de tuin? Geen probleem! Ook grasmaaiers, verticuteermachines en grastrimmers zijn onderdeel van het accuplatform.

Kies je accu Einhell Power-X-Change

Kies je accu

De Einhell Power X-Change 18V accu's zijn verkrijgbaar in verschillende amperages. Afhankelijk van de klus bepaal je welk type accu hier het beste bij aansluit. Kies voor een 4,0 Ah accu als je langdurig zwaar kluswerk op de planning hebt staan. Voor kleinere werkzaamheden of voor compacte machines, is een amperage van 2,0 Ah voldoende.

Kies je acculader Einhell Power-X-Change

Kies je acculader

Heb je de juiste machine en bijbehorende accu eenmaal in huis, dan is de laatste stap het kiezen van een geschikte lader. De fanatieke doe-het-zelver die graag meerdere accu's opgeladen heeft, kiest bijvoorbeeld voor de krachtige duo-lader. Hier laad je 2 18 volt accu's tegelijkertijd mee op. Op alle Power X-Change acculaders lees je eenvoudig af wat de laadstatus is en hoelang je nog moet wachten totdat je weer verder kunt klussen.

Binnen én buiten

Powertools Einhell PowerX-Change

Powertools

Zowel boren, zagen, slijpen als schuren kan met machines die onderdeel zijn van het Einhell Power X-Change accusysteem. Begin je dag bijvoorbeeld met de Einhell 18 volt deltaschuurmachine. Als het schuurwerk erop zit, plaats je de accu in een 18 volt klopboormachine. Zo ga je in één adem door met het boren van gaten om die leuke nieuwe planken op te hangen.

Tuingereedschap Einhell Power-X-Change

Tuingereedschap

Als er 1 plek is waar je draadloos wil werken, dan is het wel de tuin. Pak de grasmaaier of heggenschaar uit de schuur en gebruik dezelfde 18 volt Power X-Change accu om ze van vermogen te voorzien. Vergeet de onhandige verlengsnoeren die in de weg hangen, maar ga met 1 druk op de knop aan de slag met het netjes maken van de grasmat of de heg.

Makkelijk en flexibel

Uitwisselbaar Einhell Power-X-Change

Werken met het EInhell Power X-Change accuplatform heeft een hele rits voordelen:

  • Minder accu's om op te laden
  • Minder acculaders nodig
  • Minder tijd kwijt aan zoeken naar juiste accu en acuclader
  • Minder chaos in de schuur, werkplaats of andere opslagruimte
  • Minder kosten omdat je niet steeds complete gereedschapsets hoeft aan te schaffen

Einhell garantie

Garantie Einhell

Einhell belooft gebruikers dat zij jarenlang plezier hebben van tools, tuingereedschap en de bijbehorende accu's. De prioriteit ligt op functionaliteit, kwaliteit en veiligheid. De garanties die hierbij horen, ondersteunen deze gedachte:

  • 10 jaar Compatibiliteitsgarantie
  • Power X-Change accugarantie
  • Einhell 2+1 productgarantie

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.385 beoordelingen