The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Kies de Dometic koelbox die bij je past

Of je nu onderweg bent naar je vakantiebestemming met de camper of caravan, een barbecue in het park hebt of beroepschauffeur bent, Dometic heeft koelboxen voor iedereen. Zo heb je altijd een ijskoude fles drinken of een koel ijsje bij de hand. Welke Dometic koelbox bij je past, lees je op deze pagina.

Dometic compressor koelboxen

Compressor koelbox

Wil je een koelbox die niet alleen koelt, maar ook vriest? Dan is een Dometic compressor koelbox iets voor jou. Hiermee houd je boodschappen bevroren voordat je ze gebruikt. Daarnaast heeft de omgevingstemperatuur heel weinig invloed op de temperatuur in de koelbox. De compressor koelbox is ideaal voor gebruik wanneer je wat langer van huis bent, bijvoorbeeld wanneer je op de camping staat. Of gebruik hem tijdens een barbecue om het eten koel te houden.

Dometic thermo-elektrische koelboxen

Thermo-elektrische koelbox

Een Dometic thermo-elektrische koelbox gebruik je wanneer je voor een korte tijd weggaat, bijvoorbeeld een weekend weg. Deze koelboxen koelen (afhankelijk van het model) tot maximaal 25 graden Celsius onder de omgevingstemperatuur. Daarnaast verwarmen de boxen ook tot maximaal 65 graden Celsius (afhankelijk van het model). Heb je 's avonds geen zin meer om te koken? Dan maak je de gerechten dus gewoon al eerder klaar en houd je ze warm in de koelbox. Thermo-elektrische koelboxen zijn over het algemeen licht van gewicht en neem je dus gemakkelijk mee.

Dometic absorptie koelboxen

Absorptie koelbox

Kies voor een Dometic absorptie koelbox wanneer je op de camping staat en geen koelkast hebt. Het grote voordeel van absorptie koelboxen is dat ze geruisloos zijn. Zo heb je niet de hele tijd een zoemend geluid op de achtergrond. Dometic absorptie koelboxen werken op 12 volt, 230 volt en gas, waardoor je ze vrijwel altijd kan gebruiken.

Dometic labyrint koelboxen

Koelbox met losse koelelementen

Geen stroom in de buurt, maar wil je toch koele producten hebben? Dan is een Dometic labyrint koelbox iets voor jou. Deze koelbox wordt ook wel een passieve koelbox met koelelementen genoemd. Vul deze goed geïsoleerde koelbox met ijsblokjes of koelelementen en je houd je drinken en sandwiches lekker koel. Ideaal voor een dag op het strand of tijdens een visweekend.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.554 beoordelingen