The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Dyson Cinetic Big Ball

De Dyson Cinetic Big Ball is onderdeel van de Dyson stofzuigers mét snoer. De hoge zuigkracht en de ronde bal waar deze stofzuiger op staat zijn kenmerkelijk voor deze lijn. Maar wat maakt de Cinetic stofzuigers uniek? En wanneer is een Cinetic stofzuiger de beste keuze voor jou? Ik leg het je uit.

Cinetic technologie

Dyson Cinetic technologie

De Cinetic technologie in de Dyson stofzuiger houdt in dat 36 cyclonen een bewegend uiteinde hebben. Tijdens het stofzuigen voorkomen deze bewegende cyclonen dat de opening hiervan verstopt raakt. Zo scheiden ze stof ultra efficiënt en hierdoor zijn filters niet nodig. Geen filters betekent geen onderhoud én geen verlies van zuigkracht door een verstopt filter. Daarnaast zijn er dus geen bijkomende kosten voor het vervangen van de filters. Alleen maar voordelen dus.

Automatisch rechtop

Dyson automatisch rechtop Big Ball

De Cinetic stofzuigers van Dyson behoren tot de ‘Big Ball’ familie. Uniek aspect van deze lijn is de grote ronde bal. Niet geheel toevallig is dat precies de vertaling van ‘Big Ball’. Door deze ronde vorm volgt de stofzuiger je soepel door het huis. Hierdoor kost het je geen kracht om deze vooruit te trekken. Valt de stofzuiger een keer om door een iets te scherpe bocht? Geen paniek. Hij zet zichzelf namelijk automatisch rechtop.

Automatische zuigmond

Dyson automatische vloerzuigmond

Nóg een voordeel van de Cinetic stofzuigers van Dyson is de automatische vloerzuigmond. Deze combiborstel gebruik je op zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Maar rijd je van de tegelvloer in de keuken naar het vloerkleed bij de salontafel, dan past deze borstel zichzelf automatisch aan. Het is dus niet nodig om ‘m handmatig om te schakelen. Zo weet je zeker dat je de juiste stand gebruik voor een optimale reiniging van de vloer.

Hygiënisch legen

Het stofreservoir van de Cinetic stofzuigers is zo ontworpen, dat je het hygiënisc leegt met één klik op een knop. Hierdoor is het dus niet nodig het vuil aan te raken en houd je je handen schoon. Daarnaast verkleint dit de kans op rondvliegend stof omdat je het ver in de vuilnisbak leegt. Fijn, als je gevoelig bent voor stof.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.802 beoordelingen