The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over Panasonic tv's

Met de televisies van Panasonic kies je voor moderne technologieën als OLED en een betrouwbare kwaliteit. Zo creëer je thuis een echte bioscoopervaring.

Panasonic OLED tv's

Panasonic OLED

Een OLED televisie bevat pixels die afzonderlijk in kleur oplichten. Ook gaan deze pixels individueel aan of uit als het beeld daarom vraagt. Hierdoor worden de kleuren precies zo getoond als een filmregisseur ze voor ogen heeft. Wanneer een deel van het beeld zwart is, staat de OLED pixel uit. Daardoor wordt zwart als diepzwart getoond op een OLED beeldscherm.

Studio Colour Processor HCX3

Panasonic OLED

De nieuwe OLED toestellen van Panasonic zijn door specialisten uit Hollywood geoptimaliseerd en uitgerust met de nieuwe Studio Colour Processor HCX3. De High Dynamic Range (HDR) weergave, de beeldscherpte, de zwartwaarde en de uitgebreide kleurruimte staan garant voor natuurgetrouwe beelden. Het OLED paneel biedt een helderheid van 950 tot 1000 nits, wat een verdubbeling is ten opzichte van de OLED tv's van vorig jaar.

Panasonic LED LCD tv's

Panasonic LED

Panasonic heeft een breed assortiment LED tv's, met onder andere 4K Ultra HD en Full HD modellen. De nieuwste generatie LED modellen zijn ontwikkeld in aanvulling op het nieuwe assortiment OLED tv's. Deze modellen zijn uitgerust met geavanceerde processors, verbeterde LED verlichting en de nieuwste LCD schermen.

4K en HDR

Panasonic 4K

De 4K televisies met Switch Design zijn draaibaar en in hoogte verstelbaar. Alle 4K tv's van Panasonic ondersteunen 4K HDR streaming vanaf Netflix, Amazon en YouTube. Stream gemakkelijk draadloos uitzendingen van je tv server naar andere televisies, tablets of smartphones binnen je thuisnetwerk. Met de TV Anywhere functie kijk je zelfs in het buitenland naar Nederlandse tv.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 34.413 beoordelingen