The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over Panasonic tv's

Panasonic is een kwalitatief en betrouwbaar merk met een wereldwijde naam. Het merk bestaat al meer dan 100 jaar en is in 1918 opgezet door de Japanse Konosuke Matsushita. Panasonic ontwikkelt allerlei elektronische producten, maar de tv's zijn toch wel het bekendst. Nog altijd worden deze door criticasters hoog gewaardeerd, met name op de technische aspecten.

Tv’s van Panasonic

Panasonic tv's zijn ontworpen om een beeldkwaliteit te leveren die nauw overeenkomt met de visie van de filmmaker. Door toonaangevende technologieën te combineren met een prachtig vormgegeven uiterlijk, probeert Panasonic de kijker een fantastische kijkervaring te geven. Zo creëer je thuis een echte bioscoopervaring. Met de tv’s van Panasonic kies je voor de beste technologie en een betrouwbare, duurzame kwaliteit. Panasonic biedt zowel OLED, LED LCD als Full HD modellen.

Waarom een OLED TV van Panasonic?

Panasonic haalt het uiterste uit de Studio Colour HXC Pro Intelligent processor om de prestaties van het OLED paneel te optimaliseren. Het uitstekende beeldverwerkingsvermogen zorgt voor een uitgebreide analyse van de resolutie, ruis, kleuren, helderheid en andere beeldeigenschappen. Het biedt de beeldkwaliteitstechnologie die is verzameld in de plasma tv, met indrukwekkend prachtige beelden van de HCX processor, vol met kennis uit Hollywood. Sinds 2017 werkt Panasonic nauw samen met Hollywood gigant Deluxe om ervoor te zorgen dat de technische nauwkeurigheid van hun prijswinnende OLED tv's overeenkomt met de creatieve intenties van de filmmaker.

Ondersteuning alle gangbare HDR standaarden en Dolby Vision/Atmos

Panasonic neemt je met de nieuwe G-serie tv’s mee naar een buitengewone beleving met een 'bewegende' Dolby Atmos geluidservaring. Dit rijke geluid vult je woonkamer en omhult je met een krachtige luisterbeleving. Hierdoor krijg je het gevoel alsof je midden in de actiescène zit. Muziek, stem- en omgevingsgeluiden worden verspreid in de ruimte en komen tot leven. De nieuwste tv’s ondersteunen verder het afspelen van beide HDR standaarden met dynamische metadata van de volgende generatie: HDR10+ en Dolby Vision. Daarnaast ondersteunen ze ook de conventionele HDR10, Hybrid Log Gamma en HLG Photo.

Game en Sports modus voor optimaal TV plezier

De nieuwe Panasonic 4K HDR tv’s zijn een sensatie voor het spelen van games. Met het inschakelen van de speciale 4K HDR Game Mode wordt de input lag gereduceerd tot minder dan 20 milliseconde, zodat je nog sneller en soepeler gamet in 4K HDR kwaliteit. Geniet van levendige kleuren tijdens het bekijken van voetbal, tennis en andere sporten. Met het inschakelen van de Sport Mode worden de geluidseffecten versterkt en de beelden weergeven alsof je zelf in het stadion zit.

Verstelbare pootjes met Switch Design

Breed of smal, subtiel of opvallend, tv voetjes zijn er in alle soorten en maten. Met de flexibele, verstelbare voet kun je het uiterlijk van de tv veranderen zoals jij het wilt. Van diverse modellen kun je de voetjes verplaatsen. Heb je een breed meubel, of een smal kastje, Switch Design voetstuk is ontworpen om in ieder interieur te passen. Zo kun je je tv aanpassen op ieder soort tv meubel, met het verstelbare onderstel past hij altijd.

Je eigen zenderpakket ook in het buitenland bekijken?

TV Anywhere

Soms ben je even niet thuis maar wil je toch je eigen televisieprogramma’s kijken. Panasonic biedt hiervoor de oplossing met TV Anywhere. TV Anywhere gebruikt de Panasonic Cloud voor een verbinding tussen je apparaat en de tv. Bijzonder, want de meeste streamingfuncties van andere TV’s werken alleen met het thuisnetwerk. Het enige wat je hiervoor nodig hebt voor TV Anywhere, is de Panasonic Media Center app op je smartphone of tablet (een account is gratis), een internetverbinding (wifi of bijvoorbeeld 4G) en natuurlijk de juiste tv. Zo bekijk je, zelfs op vakantie in het buitenland, gewoon je eigen vertrouwde zenders.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 15.739 beoordelingen