The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over Panasonic tv's

Panasonic is een kwalitatief en betrouwbaar merk met een wereldwijde naam. Het merk bestaat al meer dan 100 jaar en is in 1918 opgezet door de Japanse Konosuke Matsushita. Panasonic ontwikkelt allerlei elektronische producten, maar de tv's zijn toch wel het bekendst. Nog altijd worden deze hoog gewaardeerd, met name op de technische aspecten.

Tv’s van Panasonic

Panasonic tv's zijn ontworpen om een beeldkwaliteit te leveren die nauw overeenkomt met de visie van de filmmaker. Panasonic brengt ieder jaar innovatieve ontwikkelingen op het gebied van beeld- en geluidskwaliteit. Door toonaangevende technologieën te combineren met een prachtig vormgegeven uiterlijk, probeert Panasonic de kijker een fantastische kijkervaring te geven. Zo creëer je thuis een echte bioscoopervaring. Met de tv’s van Panasonic kies je voor de beste technologie en een betrouwbare, duurzame kwaliteit.

Waarom een OLED TV van Panasonic?

Eén van de nieuwe innovaties van Panasonic is het Master HDR OLED professional Edition scherm. Dit OLED scherm vind je op de HZW2004 en geeft een hogere helderheid dan de meeste andere OLED schermen. Panasonic werkt nauw samen met Hollywood professionals om ervoor te zorgen dat de technische nauwkeurigheid van hun prijswinnende OLED tv's overeenkomt met de creatieve intenties van de filmmaker. Zo ervaar je de ultieme Hollywood beleving thuis in je woonkamer.

Films kijken zoals de regisseur ze bedoeld heeft

Films kijken zoals de regisseur ze bedoeld heeft met een Panasonic tv

Alle Panasonic OLED tv’s maken gebruik van de Filmmaker Mode. Deze beeldmodus geeft de juiste beeldinstellingen, zodat jij films en series kijkt zoals de makers ze bedoeld hebben. Panasonic voegt hier nog een handige functie aan toe: Intelligent Sensing. Deze techniek meet omgevingslicht in je kamer en past daar de beeldinstellingen en de HDR weergave op aan. HDR beelden kunnen er namelijk te donker uitzien als ze worden bekeken in een helder verlichte kamer, maar met Intelligent Sensing bekijk je beelden met precies de goede helderheid en kleurweergave voor jouw situatie.

Realistisch geluid met Dolby Atmos

Panasonic neemt je mee naar een buitengewone beleving met een 'bewegende' Dolby Atmos geluidservaring. Dit rijke geluid vult je woonkamer en omhult je met een krachtige luisterbeleving. Hierdoor krijg je het gevoel alsof je midden in de actiescène zit. Muziek, stem- en omgevingsgeluiden worden verspreid in de ruimte en komen tot leven. De HZW2004 OLED tv van Panasonic gebruikt hiervoor omhoog gerichte speakers, zodat geluid wordt weerkaatst via het plafond naar je luisterpositie.

My Home Screen 5.0

My Home Screen smart tv van Panasonic

Panasonics nieuwe versie van het smart menu, My Home Screen 5.0, zorgt voor een eenvoudige bediening. Je pint gemakkelijk je favoriete apps vast op het menu, zodat je snel de film of serie streamt die je wilt zien. Dankzij de ondersteuning voor spraakassistenten als Google Assistent en Amazon Alexa bedien je de tv gemakkelijk met je stem. Zo zet je bijvoorbeeld de tv aan en uit, regel je het volume of wijzig je van zender met een simpele spraakopdracht.

Verstelbare pootjes met Switch Design

Breed of smal, subtiel of opvallend, tv voetjes zijn er in alle soorten en maten. Met de verstelbare voet kun je het uiterlijk van de tv veranderen zoals jij het wilt. Van diverse modellen kun je de voetjes verplaatsen. Heb je een breed meubel, of een smal kastje? Geen probleem, want het Switch Design voetstuk is ontworpen om in ieder interieur te passen. Met dit verstelbare onderstel pas je de tv gemakkelijk aan naar ieder soort meubel. De HZW984 OLED tv heeft een draaibare voet, zodat je vanuit elke kijkpositie het beste beeld bekijkt.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.921 beoordelingen