The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over Panasonic home entertainment

Met stereo sets, soundbars en Blu-ray spelers van Panasonic creëer je thuis eenvoudig een geluidsopstelling voor muziek of ter ondersteuning van je televisiegeluid. Luister je liever naar de radio? Dan heeft Panasonic radio's van hoogwaardige digitale kwaliteit. Met de audio apparatuur van Panasonic ga je voor betrouwbare kwaliteit en elegante en compacte apparatuur die naadloos aansluit op elk interieur.

Panasonic Blu-ray spelers

Panasonic Blu-ray spelers bieden je veel smart opties, zoals het streamen van video's via Netflix en YouTube. Daarnaast speel je moeiteloos video's in 4K beeldkwaliteit af met de 4K Blu-ray spelers van Panasonic. De Ultra HD Blu-ray spelers zijn compatibel met Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma en nieuwe HDR 10+ formats. Zo geniet je van een zeer gedetailleerde en kleurrijke beeldweergave.

Panasonic soundbars

Met een Panasonic soundbar maak je van je woonkamer een bioscoop. De soundbars vullen je woonkamer met een helder en gedetailleerd geluid. De soundbar van Panasonic staat bekend om zijn krachtige prestaties, is makkelijk te installeren, in te stellen in verschillende hoeken en biedt Bluetooth ondersteuning. Combineer een Panasonic soundbar met een subwoofer voor een extra krachtig geluid bij je favoriete films en series.

Panasonic stereo sets

Met een Panasonic stereo set luister je naar de radio, cd's of eigen muziek in hifi geluidskwaliteit. De stereo sets beschikken over een usb aansluiting waar je jouw mp3 speler of smartphone op aansluit. Heb je wat minder ruimte in huis? Ook dan heeft Panasonic een oplossing voor jou: de mini of micro stereo set. Deze set bestaat uit 1 basisstation en 2 speakers en past dankzij het compacte formaat eenvoudig in elke ruimte.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.295 beoordelingen