The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over Saeco Xelsis

Met ruim 30 jaar ervaring én een Italiaanse achtergrond weet Saeco precies wat er nodig is om een goede kop espresso of cappuccino op tafel te zetten. Saeco doelt op een kwalitatief goede koffiesmaak in combinatie met een hoge mate van gebruiksgemak. Hiervoor ontwikkelt Saeco telkens weer nieuwe technologieën. De luxe Saeco Xelsis machines bestaan uit kwalitatief hoogwaardige onderdelen en hebben een modern design.

Kijken en vergelijken

Ben jij er nog niet uit welke van de 3 Xelsis machines je wilt? In deze video hebben we de machines naast elkaar gezet, zodat jij ze vergelijkt. Alle Xelsis machines hebben 100% keramische maalschijven, die geen geur en smaak afgeven. Dit komt uiteindelijk ten goede van de smaak van jouw kop koffie. Ook aan het design van de machines is veel aandacht besteed. Met het grote touchscreen kleurendisplay en het verlichte waterreservoir ervaar je iedere dag weer net dat extra stukje luxe.

Ontdek de voordelen

Gemakkelijk te onderhouden

Het gebruiksgemak van de Saeco Xelsis zit hem ook in het eenvoudige onderhoud. Met de unieke HygieSteam functie stoom je het melksysteem van top tot teen schoon. Daar bovenop worden de melkslangen automatisch gereinigd nadat je een melkspecialiteit zet. Ondertussen houdt het AqauClean waterfilter de leidingen van de espressomachine kalkvrij. Zorg je ervoor dat het filter op tijd vervangen wordt, dan stel je het ontkalken uit tot aan 5000* koppen koffie.

*Hiervoor dien je het AquaClean filter 8 keer te vervangen. Het exacte aantal koppen is afhankelijk van de gekozen koffievarianten.

Zet 2 melkspecialiteiten tegelijk

De Saeco Xelsis is niet zomaar een espressomachine. De machine beschikt over een aantal unieke specificaties. Zo zet je bijvoorbeeld met 1 druk op de knop 2 cappuccino's of latte macchiato's tegelijk. Dankzij de speciale Coffee Equalizer is het zelfs mogelijk om de dikte van de schuimlaag in te stellen. Ga jij voor een sterke ristretto, een espresso met een zachte cremalaag, of toch liever een romige latte macchiato? Met de keuze uit 15 koffiespecialiteiten kan het allemaal.

Stel zelf koffierecepten samen

Zet een kop koffie precies naar jouw smaak met het touchscreen kleurendisplay. Stel de koffie- en melkhoeveelheid in en pas de temperatuur aan. Voor een cappuccino bepaal je zelfs de dikte van de schuimlaag én de volgorde waarin de melk en de koffie aan jouw kopje wordt toegevoegd. Heb jij jouw favoriete recepten samengesteld? Dan sla je ze gemakkelijk op. Met de verschillende gebruikersprofielen is er ook ruimte voor de recepten van familie en vrienden.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 15.681 beoordelingen