The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

B+D 18V POWERCONNECT: één accu, oneindig veel combinaties

Het BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V accusysteem biedt oneindig veel mogelijkheden voor de gebruiker. Met slechts één accu voorzie je meer dan 70 verschillende 18 volt (tuin)gereedschappen en steelstofzuigers van vermogen.

Zoveel meer dan één enkele accu

Met één BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V accu ga je aan de slag met allerlei verschillende klussen. Zo past de accu op een B+D boormachine, maar ook op een bladblazer en zelfs op 18 volt steelstofzuigers. Heb je al een POWERCONNECT 18 volt accu in je bezit, dan bespaar je dus een hoop kosten door nieuw gereedschap zonder accu aan te schaffen. En kies je wel voor een model met accu, dan verleng je hier je werktijd mee.

Voordelen van een accuplatform

Accuplatform B+D
  • Snoerloze vrijheid - geen gedoe meer met snoeren en zoeken naar een stopcontact
  • Voordeliger - met een accu in huis hoef je geen complete sets meer aan te schaffen
  • Plaatsbesparend - geen opbergfrustraties meer
  • Verleng je werktijd - heb je meerdere accu's? Gebruik ze na elkaar om die ene klus in één middag te klaren

In 3 stappen aan de slag

Kies je B+D POWERCONNECT machine

Kies je machine

Zowel boormachines, schuurmachines en cirkelzagen, als bladblazers, kettingzagen en grastrimmers: ze werken stuk voor stuk op het BLACK+DECKER POWERCONNECT accuplatform. De machines halen hun vermogen uit een 18 volt accu en je verwisselt de accu eenvoudig tussen de verschillende machines. De ultieme veelzijdigheid voor al je doe-het-zelf of tuinprojecten.

Accu's werktijd B+D

Kies je werktijd

De POWERCONNECT 18V accu's zijn verkrijgbaar met verschillende accucapaciteiten en laadsnelheden. Afhankelijk van de klus bepaal je welk type accu hier het beste bij aansluit. De amperages lopen van 1,5 Ah tot 5,0 Ah. Kies voor een lage waarde als de klus zo geklaard is en ga voor een hoger amperage als je verwacht lang aan het werk te zijn voordat het gereedschap weer opgeborgen kan worden.

Alle 18V machines B+D

Breid uit

Je breidt je BLACK+DECKER 18V assortiment eenvoudig uit zonder onnodige extra aankopen. Je hebt immers al een accu en acculader in je bezit, waar je nieuw 18V gereedschap mee gebruikt. Kies voortaan voor machines zonder extra accu en bespaar geld en ruimte. Handig, flexibel en snel.

Dezelfde accu, een nieuwe look

B+D accu

Bij een nieuw concept hoort een nieuwe look. Je vindt nu op iedere BLACK+DECKER accu dat onderdeel uitmaakt van het POWERCONNECT accuplatform, de naam aan de zijkant van de accu. Maar alle BLACK+DECKER 18V Lithium-ion accu's, ook in de oude vormgeving, zijn compatibel met het POWERCONNECT accusysteem.

Tip: Zorg er steeds voor dat al jouw accu’s na gebruik weer opgeladen zijn. Zo staan jouw elektrische gereedschappen steeds onmiddellijk klaar voor een volgende klus.

Nóg meer kracht

B+D 36V

Ga je aan de slag met gereedschappen die nog meer kracht vragen, zoals een grasmaaier of bladblazer, dan kies je voor het BLACK+DECKER POWERCONNECT 36V accuplatform. Zo werk je ook in de tuin volledig draadloos en wissel je eenvoudig tussen het maaien van het gazon, naar het wegblazen van bladeren van de oprit of zelfs naar het stofzuigen van de huiskamer.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.600 beoordelingen