The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Canon EOS M50: een geschikte reisgenoot

Als je graag op reis gaat, wil je nieuwe ervaringen vastleggen. Hiervoor heb je een compacte camera nodig die foto's maakt van hoge kwaliteit. De Canon EOS M50 heeft deze eigenschappen en is daarom geschikt om mee te nemen. Of je nu 2 weken of 3 maanden op reis gaat, met de EOS M50 systeemcamera van Canon leg je alle herinneringen vast.

Canon EOS M50

24,1 megapixels, filmt in 4K Ultra HD | Met wifi en bluetooth, met NFC | Inclusief 15-45mm lens
599,-
op voorraad

Pluspunten

  • Je neemt de compacte camera gemakkelijk mee in je tas of koffer.
  • Met het kantelbare scherm neem je eenvoudig vlogs op tijdens je reis.
  • Via wifi stuur je de beelden draadloos naar je smartphone of tablet, zodat je ze direct deelt met je vrienden en familie.
  • Dankzij het verwisselbare lenzensysteem neem je voor elke situatie een geschikte lens mee.

Minpunten

  • Een GPS sensor waarmee je achteraf bekijkt op welke locatie je beelden gemaakt zijn ontbreekt.
  • De camera heeft geen afdichtingen tegen stof en spatwater.

Compact en ergonomisch ontwerp

Compact ontwerp

Een van de kenmerken van systeemcamera's is het compacte formaat. Dit geldt ook voor de EOS M50. Dat maakt de camera een geschikte reisgenoot: hij past gemakkelijk in je koffer of tas. Je neemt de lichtgewicht camera bijvoorbeeld ook gemakkelijk mee over je schouder met de draagriem. Dit is handig als je op citytrip bent. Zo pak je de camera er direct bij als je een fotogeniek gebouw of plein ziet. Het ontwerp is ergonomisch, waardoor de camera goed in de hand ligt. Dit zorgt voor veel comfort tijdens het fotograferen. Je krijgt hierdoor minder snel verkrampte handen.

Vloggen op reis

Vloggen op reis

Je filmt met de Canon EOS M50 in 4K resolutie, wat gedetailleerde videobeelden oplevert. Zo leg je jouw vakantie niet alleen vast op foto's, maar ook op bewegend beeld. Met deze video's maak je bijvoorbeeld een aftermovie van je roadtrip. Dankzij het kantelbare scherm van de EOS M50 neem je eenvoudig vlogs op. Je gebruikt het scherm om te kijken of je goed in beeld bent. Daarnaast heeft het scherm een touchscreen, waarmee je snel scherpstelt door op het scherm te tikken.

Draadloos foto's verzenden

Draadloos foto's verzenden

Tijdens je vakantie wil je jouw ervaringen direct delen met je familie en vrienden. Dit kan met de EOS M50 via wifi, bluetooth en NFC. Je verbindt de camera met de Canon Camera Connect app om je foto's en video's draadloos naar je smartphone te sturen. Vervolgens plaats je de beelden op social media. Je gebruikt de app ook om de camera op afstand te besturen. Dit is handig als je een foto wilt maken waar je zelf ook op staat. Zet je camera op een geschikte plek en maak via je smartphone een foto.

Een geschikte lens voor elke situatie

Verwisselbare lens

Dankzij het verwisselbare lenzensysteem leg je diverse situaties vast: van uitgestrekte landschappen tot kleine details. Als je weinig ruimte in je bagage hebt, kies je een veelzijdige zoomlens. Hiermee haal je onderwerpen in de verte dichterbij. Heb je wat meer ruimte beschikbaar, dan neem je een extra lens mee. Denk aan een 50mm lens om portretten te maken van de lokale bevolking van de stad of het land dat je bezoekt. Kijk goed welke lens het beste bij jouw wensen past.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 13.844 beoordelingen