The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Bosch POWER FOR ALL 18V: één accu voor je Bosch apparaten

Maak kennis met het gebruiksgemak van het POWER FOR ALL 18V accusysteem van Bosch. Je hebt vanaf nu maar één accu nodig voor al je Bosch apparaten. Het maakt niet uit of je een schilderij gaat ophangen, de heg gaat snoeien of je huis wil stofzuigen. Met één accu kun je direct aan de slag met een groot aantal 18 volt gereedschappen voor huis en tuin. Lees hier meer over het veelzijdige POWER FOR ALL 18V accusysteem.

Het POWER FOR ALL 18V accusysteem in beeld

Voor elke machine een eigen accu en een eigen oplader? Met het Bosch POWER FOR ALL 18V accusysteem is dat verleden tijd. Alle accu's zijn onderling te gebruiken op Bosch apparaten van dezelfde voltklasse. De 18 volt accu past daarom bijvoorbeeld ook op de snoerloze Unlimited steelstofzuigers. Bekijk de video voor een eerste indruk.

De Bosch POWER FOR ALL accu platformen

Bosch POWER FOR ALL 10,8/12 volt

De Bosch POWER FOR ALL 10,8/12 volt machines gebruik je voor relatief lichte klus- en tuinwerkzaamheden. Denk hierbij aan het boren van gaten in materialen als hout of kunststof of het snoeien van een kleine heg achter in de tuin.

Bosch POWER FOR ALL 18 volt

Het (tuin)gereedschap van het Bosch POWER FOR ALL 18 accu platform gebruik je voor werkzaamheden waar je net wat meer kracht bij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het boren in zwaardere materialen of het gebruik van een hogedrukreiniger.

De stappen

Bosch 18V accu's

Heb je één van de bovenstaande 18 volt accu’s al thuis liggen?

Dan hoef je bij aankoop van een nieuwe Bosch apparaat geen losse 18 volt accu meer te kopen. Hierdoor bespaar je dus bij elke aankoop € 75,- (waarde van een 18 volt accu).

POWER FOR ALL: Bosch 18V

Heb je nog geen 18 volt accu van Bosch?

Haal dan de 18 volt starters set van Bosch in huis. Met de 18 volt starters set kan je met één accu al je Bosch 18 volt apparaten bedienen.

POWER FOR ALL: Bosch 18 volt

Geld besparen?

Met één 18 volt accu bedien je alle snoerloze 18 volt apparaten van Bosch! Als je één 18 volt accu in huis hebt, is het niet meer nodig om bij toekomstige aankopen ook een nieuwe 18 volt accu te kopen. Zo bespaar je geld.

Select & Connect: makkelijker kan het bijna niet

Select. Connect: makkelijker kan het bijna niet

Stap 1: Kies jouw Bosch 18 volt apparaat.

Stap 2: Heb je thuis al een 18 volt accu van Bosch liggen? Dan kan je die gebruiken. Heb je geen 18 volt accu van Bosch? Koop dan eenmalig een nieuwe 18 volt starters set.

Stap 3: Gebruik nu eenvoudig één 18 volt accu voor alle klusjes in huis en tuin!

De voordelen op een rij

 Bosch Power 4-ALL accusysteem

Wij hebben de voordelen van het Bosch POWER FOR ALL accusysteem alvast voor je op een rij gezet:

  • Verantwoord en duurzaam.
  • Je bespaart geld en ruimte in huis.
  • Lange levensduur.
  • Altijd gereed voor gebruik.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.120 beoordelingen