The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Gesponsord artikel

Bosch POWER FOR ALL 18V: één accu voor je Bosch apparaten

Maak kennis met het gebruiksgemak van het POWER FOR ALL 18V accusysteem van Bosch. Je hebt vanaf nu maar één accu nodig voor al je Bosch apparaten. Het maakt niet uit of je een schilderij gaat ophangen, de heg gaat snoeien of je huis wil stofzuigen. Met één accu kun je direct aan de slag met een groot aantal 18 volt gereedschappen voor huis en tuin. Lees hier meer over het veelzijdige POWER FOR ALL 18V accusysteem.

De 18 V accu voor je huis, tuin en huishoudapparaten

Bosch POWER FOR ALL

Een en dezelfde 18 V accu voedt ongeveer 40 Bosch gereedschappen in huis, tuin en huishouden. Denk hierbij aan decoupeerzagen, heggenscharen, grasmaaiers, drukreinigers en veel meer. Met het 18 V POWER FOR ALL accusysteem hoef je dus niet meer voor elk gereedschap een losse accu en lader te kopen.

Het POWER FOR ALL 18V accusysteem in beeld

Voor elke machine een eigen accu en een eigen oplader? Met het Bosch POWER FOR ALL 18V accusysteem is dat verleden tijd. Alle accu's zijn onderling te gebruiken op Bosch apparaten van dezelfde voltklasse. De 18 volt accu past daarom bijvoorbeeld ook op de snoerloze Unlimited steelstofzuigers. Bekijk de video voor een eerste indruk.

De voordelen op een rij

 Bosch Power 4-ALL accusysteem

Wij hebben de voordelen van het Bosch POWER FOR ALL accusysteem alvast voor je op een rij gezet:

  • Verantwoord en duurzaam.
  • Je bespaart geld en ruimte in huis.
  • Lange levensduur.
  • Altijd gereed voor gebruik.

Maak kennis met de partners van de POWER FOR ALL ALLIANCE

Geen kabel, geen beperkingen. De 18 V accu is 100% uitwisselbaar met alle 18 V apparaten van de merken Bosch Home & Garden, Gardena, Bosch Huishoudapparaten, GLORIA House and Garden, Emmaljunga empowered by Bosch, Wagner en Rapid.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.259 beoordelingen