The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Usb c: wat moet je er mee?

Usb c is een aansluiting met een omkeerbaar stekkertje die door elektronica fabrikanten steeds vaker wordt gebruikt. In dit artikel lees je hoe Hyper de oplossing biedt om jouw randapparatuur met diverse aansluitingen op een laptop met usb c poorten aan te sluiten. Daarnaast weet je na het lezen van dit artikel alles over de mogelijkheden van usb c.

Hyper usb c oplossingen

Usb c oplossingen Hyper

Hyper biedt usb c hubs aan die het mogelijk maken om jouw randapparatuur met diverse aansluitingen aan te sluiten op een MacBook of laptop met enkel usb c poorten. Zo hoef je jouw usb a muis of HDMI monitor bijvoorbeeld niet te vervangen. Met een usb hub van Hyper kom je nooit aansluitingen tekort en zijn er genoeg combinaties mogelijk om jouw mobiele werkplek compleet te maken.

Usb c is de toekomst

Usb c aansluiting omkeerbaar

Usb c is een multifunctionele usb aansluiting die steeds vaker wordt gebruikt voor laptops, tablets, smartphones en monitoren. De aansluiting heeft een omkeerbaar stekkertje, waardoor het niet uitmaakt hoe je hem in de poort steekt. Met usb c is het mogelijk om door één kabel te laden, een video af te spelen of een extern beeldscherm aan te sluiten.

Verschillende usb hubs

Hubs voor MacBook Pro Thunderbolt

Voor MacBook Pro 2016, 2017 en 2018

De HyperDrive modellen Duo, Pro en Net zijn speciaal gemaakt voor de MacBook Pro met Thunderbolt en herken je aan de dubbele usb c aansluitingen. Ondanks dat je twee usb c poorten inlevert, krijg je er meerdere poorten voor terug waaronder 1 Thunderbolt poort. Zo zet jij dankzij de HyperDrive modellen nog steeds razendsnel data over, terwijl je diverse andere poorten tot je beschikking hebt om randapparatuur op aan te sluiten.

Hubs voor laptops met usb c

Voor alle laptops met usb c aansluiting

Naast het model Duo, Pro en Net die specifiek voor MacBook Pro gemaakt zijn, heeft Hyper ook modellen die op alle usb c laptops en MacBooks werken. Deze hubs geven geen Thunderbolt snelheden door, maar die heb je ook niet altijd nodig. In de meeste gevallen sluit je deze hubs aan met een usb c kabel die aan de hub vast zit. Geef je voorkeur aan een kleine hub zonder kabel? Overweeg dan de Hyper Solo usb c hub.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.271 beoordelingen