The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Gesponsord artikel

Makita powertools: voor elke klus een geschikt accuplatform

Makita heeft verschillende accuplatformen om het jou als klusser gemakkelijk te maken. Je gebruikt jouw accu namelijk op heel veel verschillende gereedschappen. Zowel voor klussen in huis, als in de tuin. Waarin de platformen van elkaar verschillen en wat precies de voordelen zijn, lees je in dit artikel.

Voor iedere toepassing een eigen platform

Makita G-range accuplatform

G-range 18V

Het G-range 18V accuplatform herken je aan de witte rand op de accu's. Dit platform hoort bij de powertools uit de instapserie. Dit houdt in dat deze gereedschappen geschikt zijn voor regelmatig, maar niet-dagelijks gebruik. Dit sluit aan bij de wensen van de fanatieke doe-het-zelver. Let er wel op dat dit platform is niet uitwisselbaar met het LXT 18 V platform.

Makita CXT 12V Max accuplatform

Makita CXT 12V max

De Makita CXT 12V max machines zijn compact, maar tegelijkertijd krachtig genoeg voor uiteenlopende werkzaamheden. Ga je aan de slag in krappe ruimten of vraagt de klus om een meer gedetailleerde aanpak, dan is een 12 volt boor- of schroefmachine een goede keuze. Dit platform is bovendien volledig uitwisselbaar met het voormalige CXT 10,8 V platform.

Makita LXT 18V accuplatform

Makita LXT 18V

Ga je voor Makita machines die bij het LXT 18V accuplatform horen, dan ga je voor kracht en veelzijdigheid. Kies voor een lichte accu met een amperage van 2,0 Ah of schuif een krachtige 5 Ah accu op je gereedschap, als je verwacht lang bezig te zijn. Bijkomend voordeel van de LXT 18V accu's is de korte laadtijd. Zo hoef je nooit lang te wachten tot je weer verder kunt met je werk.

Huis & tuin

Powertools Makita accuplatform

Powertools

Boren, schroeven, slijpen, zagen of schuren; Makita heeft voor iedere klus accugereedschap in het assortiment. Is jouw verzameling gereedschap onderdeel van hetzelfde Makita accuplatform, dan wissel je een 12 of 18 volt accu in een handomdraai van machine. Heb je al meerdere accu's in de schuur liggen, dan heb je ook nog eens altijd een opgeladen accu achter de hand.

Tuingereedschap Makita accuplatform

Tuingereedschap

Van het klussen in huis, naar het onderhoud in de tuin; accu's van de powertools gebruik je net zo gemakkelijk met tuingereedschap. Denk aan je kettingzaag, grasmaaier, bladblazer of heggenschaar. Hoe groot het gazon ook is, dankzij de draadloze vrijheid maai je ook moeiteloos het gras achter in de tuin. Om zwaarder 36 volt tuingereedschap van vermogen te voorzien, gebruik je 2 18 volt accu's.

Stofzuigers en losse accu's

Accu bouwstofzuiger Makita

Bouwstofzuigers

Niet alleen het zware kluswerk voer je uit met Makita gereedschap op accu, ook het onvermijdelijke schoonmaakwerk achteraf doe je volledig draadloos. Makita accubouwstofzuigers zijn ideaal voor klussers die werkelijk overal stof, zaagsel en gruis willen opzuigen. Je hoeft immers geen rekening te houden met netsnoeren en verlengkabels.

Accu Makita

Losse Makita accu's

Ga voor een losse Makita accu als jouw accu aan vervanging toe is, of als je wel een extra accu kunt gebruiken. Houd er dan wel rekening mee dat je een accu van hetzelfde platform aanschaft als het gereedschap waar je het mee gaat gebruiken. Met een Makita accu in de gereedschapskist, zit je nooit meer zonder vermogen.

Alle voordelen op een rij

Voordelen Makita accuplatform
  • Voor elk type klus en type powertool een passend accuplatform
  • Minder accu's en acculaders nodig
  • Meer ruimte op de werkplaats, in de schuur of in de bestelbus
  • Kostenbesparend omdat je geen complete gereedschapsets meer hoeft aan te schaffen


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.756 beoordelingen