The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over Samsonite

Begonnen in 1910 met een klein houten koffertje, maar dankzij vele innovatieve technologieën inmiddels volgroeid naar wereldwijd marktleider op het gebied van reisbagage. Samsonite heeft verschillende producten in het assortiment: schoudertassen, rugzakken, accessoires en koffers. Op deze pagina neem ik je graag mee in de wereld van Samsonite.

De kwaliteit van Samsonite

Samsonite focust zich op goede kwaliteit die lang meegaat. Zo is bij de afgewerkte producten ‘sterk genoeg om op te staan’ al lang niet sterk genoeg meer. Het unieke aan Samsonite is dat zij de producten uitvoerig in hun eigen fabriek testen. In deze testen wordt de realiteit van het reizen met je koffer nagebootst door de koffers langdurig onder intensieve spanning te zetten.

Een voorbeeld is de valtest waarbij een koffer, helemaal volgeladen, een aantal keer gedropt wordt om de kwaliteit van de schalen te evalueren. Ook wordt het handvat getest door belasting en worden de sloten meerdere keren geopend en gesloten. De koffers moeten ook 15 kilometer over hobbelige ondergond afleggen. Na de tests moeten de wielen nog even geruisloos en soepel draaien als daarvoor.

Serial travellers

Samsonite Cosmolite

Als het op reizen aankomt, weet de seriële reiziger wat hij nodig heeft: de lichtste en sterkste tas op de markt om de last van reizen weg te nemen.

Een goed voorbeeld hiervan is de Samsonite Cosmolite collectie. De Cosmolite is de eerste lijn van Samsonite waarbij ze de revolutionaire Curv-technologie gebruiken. De koffers staan garant voor supersterke, maar toch ultralichte koffers. Met een handige indeling inclusief tussenschotten en gekruiste riemen blijven al jouw vakantiespullen netjes op hun plek.

Urban nomad

Urban nomad

Van werk tot sportschool, van sportschool tot diner en thuis. De stedelijke nomade is altijd onderweg en heeft behoefte aan een functionele tas met een modieuze twist.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de zachtschalige reistassen, zoals de Samsonite Rewind Duffle. Ze hebben ontzettend veel inhoud en ook handig: wanneer je hem niet helemaal vult, maak je hem compact met de compressieriemen aan de zijkant. De tas heeft ook een interne verdeler, een voorvak met rits en een cijferslot om je spullen overzichtelijk en veilig op te bergen.

Smart business professionals

De zakelijke professional is verstrikt in zakelijke activiteiten en verlangt efficiëntie boven alles. Ze hebben een goed georganiseerde tas nodig met een lange levensduur.

Een goed voorbeeld hiervan is de Samsonite Neopulse lijn. Binnen deze lijn staat het optimaal beschermen van jouw bagage centraal, gecombineerd met een modern design. De koffers zijn gemaakt van zeer sterk én lichtgewicht polycarbonaat, waardoor de exemplaren praktisch onverwoestbaar zijn. Ook zijn alle koffers voorzien van hoekbescherming. Dit zorgt voor extra veiligheid op de babageband.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.773 beoordelingen