The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Wat kun je winnen als beste nieuwkomer bij de Dutch Stream Awards?

Tijdens de Dutch Stream Awards gaat Daniël Lippens op zoek naar de beste game streamers in de categorie nieuwkomer. Ben jij de beste nieuwkomer? Dan ontvang je een paar toffe producten van Blue en Logitech.

Logitech Streamcam

Logitech Streamcam

Deze Logitech Streamcam neemt beelden op in full hd met 60 frames per seconde. Als streamer is het zaak dat je goed en duidelijk in beeld bent. Op deze belangrijke behoefte sluiten Logitech webcams naadloos aan. Voor de beste beeldkwaliteit kies je voor een webcam die beelden in 4K opneemt. Of wil je een hele ruimte in beeld krijgen, kies dan voor een conference cam. Met een webcam van Logitech krijg je jezelf gegarandeerd op scherp.

Blue Yeti X

Met de Blue Yeti X maak je verschillende soorten geluidsopnames dankzij de schakelbare richtingskarakteristieken. Je creëert met een microfoon van Blue verschillende soorten content. Zo gebruik je ze eenvoudig tijdens het streamen of om een video mee op te nemen. Koppel een Blue microfoon met de Blue Compass microfoonarm en Blue Radius III microfoonhouder voor optimaal gebruik tijdens het streamen.

Logitech G Pro X Gaming Headset

Logitech G gaming headset

Met de Logitech G PRO X Gaming Headset op je hoofd hoor je door 7.1 surround sound precies waar je tegenstander loopt. Met een Logitech headset klink je glashelder. De microfoons met Blue VO!CE technologie is geschikt voor professionele gamers of streamers. Zo is Logitech al omarmd door meerdere e-sporters en kan het zomaar zijn dat jij met je Logitech G headset de volgende e-sporter of grote streamer wordt.

Logitech G G502 HERO

Logitech G muis

Zet de Logitech G502 HERO High Performance Gaming Mouse volledig naar je hand met gewichten, macro's en RGB. Met een gaming muis van Logitech neem jij de overhand tijdens het gamen. De muizen zijn vaak voorzien van een HERO sensor die tot wel 25.000 dpi gaat. Een headshot is altijd raak met zo'n gevoelige precisie sensor. Ook beschikt iedere Logitech gaming muis over duimknoppen. Die zijn erg handig voor functies die je vaak en snel nodig hebt tijdens het spelen van je game. Dan haal je jouw vingers niet van andere essentiële knoppen af.

Logitech G G815

Logitech G toetsenbord

Razendsnelle mechanische switches, macro toetsen, RGB verlichting, het Logitech G G815 gaming toetsenbord heeft het allemaal. Zo zorg je er met macro toetsen op een Logitech G toetsenbord voor dat je alle belangrijke in-game en stream functies binnen handbereik hebt. Gebruik ook de multimedia toetsen om tijdens het streamen en het gamen even je muziek volume harder of zachter te zetten. Streamen en gamen tegelijk was nog nooit zo makkelijk als met een Logitech G toetsenbord.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen