Mondkapjes voor iedereen

De Hulptroepen Alliantie heeft samen met diverse (Nederlandse) partnerorganisaties een gecontroleerde supply chain zonder winstoogmerk gebouwd. Zo dragen we bij aan het creëren van een betrouwbaar aanbod voor persoonlijke beschermingsmiddelen in Nederland.

Direct bestellen

Bestel eenvoudig via de webshop van Coolblue. Vandaag besteld, morgen in huis.

Klant bij Duxxie? Bestel hier.

Bestel bij Coolblue

Zakelijk bestellen?

Interesse in grote aantallen of leverprogramma's voor je bedrijf? Vraag een offerte aan via distributie@hulptroepen.nu of telefonisch via 085-1304060.

Contact

Hoe draag je een mondkapje?

Uitlegvideo

Mogelijk gemaakt door:

 • KLM stelt in samenwerking met de overheid vliegtuigen beschikbaar om een aantal keer per week heen en weer naar Shanghai te vliegen.

 • Coolblue verspreidt zonder winstoogmerk de beschermingsmiddelen door heel Nederland met behulp van hun magazijn, webshop en bezorging.

 • Flexport haalt in China de goederen op en maakt deze klaar voor de vlucht. En zorgt op Schiphol voor inklaring en transport naar Coolblue.

 • Randstad Groep faciliteert personeel ten behoeve van de dagelijkse operationele zaken binnen de Hulptroepen Alliantie.

Veelgestelde vragen:

Staat je vraag er niet bij? Neem dan hier contact met ons op.

 • Wie bieden dit initiatief aan?

  De Hulptroepen Alliantie werkt samen met diverse (Nederlandse) partnerorganisaties zoals Flexport, KLM, Randstad en Coolblue en is ontstaan op initiatief van Bernd Damme, Camille van Gestel en Sywert van Lienden.

 • Zijn jullie producten kwalitatief betrouwbaar?

  Alle producten voldoen aan de RIVM-eisen en zijn getest in het Nederlandse lab waar we mee samenwerken

 • Wie kunnen jullie producten kopen?

  Alle mensen die voor mensen zorgen in Nederland kunnen via de webshop van Coolblue producten bestellen.

  Voor grote zakelijke bestellingen kun je contact opnemen met support@hulptroepen.nu of telefonisch via 085-1304060.

"Maandagavond was de eerste levering van 1.000 goedgekeurde IIR mondmaskers een feit. Onze begeleiders, die echt bij mensen in de nabijheid moeten werken, kunnen dat voortaan beschermd doen met mondkapjes van de hoogste kwaliteit."
— Jan Voortman, Oprichter van Professionals in NAH
"De wijze van bestellen werkt prettig, duidelijke informatie wanneer de bezorging plaatsvindt en de bestellingen worden zeer snel geleverd. Heel fijn om beschermd aan het werk te kunnen gaan."
— Gerrie van Leeuwen, ZZP’er verzorgende-IG / geriatrische verpleging
"Dankzij de tomeloze inzet van De Hulptroepen hebben onze thuiszorg medewerkers gelukkig mondkapjes van een goede kwaliteit. Snel en goed geregeld."
— Jos de Blok, Zorgondernemer / Buurtzorg
"Zojuist met een paar eenvoudige klikken 200 maskers besteld. Als huisarts staan we in de frontlinie en zijn voldoende en kwalitatief goede preventie beschermende maatregelen cruciaal. In tijden van crisis en schaarste is er achter de schermen door de vrijwilligers van hulptroepen dag en nacht gewerkt om dit mogelijk te maken. Respect daarvoor en ontzettend bedankt namens alle zorgverleners in NL."
— Hugo Rijken, Huisarts

Direct bestellen

Bestel eenvoudig via de webshop van Coolblue. Vandaag besteld, morgen in huis.

Klant bij Duxxie? Bestel hier.

Bestel bij Coolblue

Zakelijk bestellen?

Interesse in grote aantallen of leverprogramma's voor je bedrijf? Vraag een offerte aan via distributie@hulptroepen.nu of telefonisch via 085-1304060.

Contact