Fileermessen

Lees meer

Fileren vraagt om een specifieke techniek. Een fileermes heeft een lang slank lemmet dat flexibel is, waardoor je goed langs het bot snijdt en zo been en graat uit vlees en vis verwijdert. Japanse fabrikanten hebben meestal niet veel fileermessen in het assortiment, maar gebruiken voor het fileren van vis of vlees een deba- of sashimimes.

Lees minder
8 resultaten
  • Koksmes, broodmes en fileermes
  • Voor vlees, vis, groenten, kruiden en brood
  • Exclusief messenblok
209,-

Morgen in huis

  • Voor vis, wild en gevogelte
  • Rvs heft
  • Hardheid van 56-58 Rockwell
107,-

Morgen in huis

  • Koksmes, broodmes, officemes, schilmes en fileermes
  • Voor vlees, vis, groenten, fruit, kruiden en brood
  • Inclusief messenblok
98,-

Morgen in huis

  • Voor vis, wild en gevogelte
  • Rvs heft
  • Hardheid van 56-58 Rockwell
119,-

Morgen in huis

  • Koksmes, officemes en fileermes
  • Voor vlees, vis, wild, gevogelte, groenten, fruit en kruiden
  • Exclusief messenblok
144,-

Morgen in huis

  • Fileren van vis
  • Kunststof heft
  • Hardheid van 55-58 Rockwell
76,95

Morgen in huis

  • Voor vis, wild en gevogelte
  • Kunststof heft
  • Hardheid van 56-57 Rockwell
26,95

Morgen in huis

  • Voor vis, wild en gevogelte
  • Rvs heft
  • Hardheid van 56-58 Rockwell
51,95

Morgen in huis

Eerder bekeken door jou