The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Algemene voorwaarden

Coolblue biedt samen met ERGO Direkt verschillende Zekerheidspakketten aan met verschillende looptijden en dekkingen. Ben je benieuwd welke verzekeringen je kunt afsluiten in combinatie met je product? De beschikbare Zekerheidspakketten per product, vind je op de productpagina.

VerzekeringDiefstal dekkingMobiele apparaten*OpzegtermijnPolisIPIDPersoonsgegevens
Coolblue Zekerheidspakket Ja Nee Niet op te zeggen
Coolblue Zekerheidspakket Schade Nee Ja Niet op te zeggen
Coolblue Zekerheidspakket Compleet Ja Ja Niet op te zeggen

* mobiele apparaten: laptops, tablets, smartphones en slimme horloges.

Meer weten? Kijk dan in de polisvoorwaarde behorende bij de verzekering in de tabel hierboven.

Veelgestelde vragen over Zekerheidspakketten

VraagAntwoord
Geldt de verzekering ook wanneer ik mijn product meeneem naar het buitenland? Ja, ook schades die ontstaan in het buitenland worden gedekt door de verzekering. Let wel op dat je altijd eerst de schade meldt voor je actie onderneemt.
Komt de garantie buiten de standaard fabrieksgarantie bovenop de standaard garantie? Standaard krijg je bij Coolblue 2 jaar garantie op je aankoop. Met een Zekerheidspakket kun je dit verlengen tot de totale looptijd van de verzekering. Garantiekwesties vallen dus pas vanaf het derde jaar na aankoop onder het Zekerheidspakket
Geldt de verzekering ook wanneer ik mijn product zakelijk gebruik? Bij verzekeringen voor computerapparatuur (laptops en tablets) en mobiele telefoons is schade bij zakelijk gebruik gedekt. Bij andere producten wordt schade, verlies en/of diefstal bij zakelijk gebruik niet gedekt.


Ben je op zoek naar de polisvoorwaarden voor je ACTUA verzekering (afgesloten voor 1 oktober 2018)? Die hebben we voor je bewaard:

ACTUA - Polisvoorwaarden Algemeen
ACTUA - Polisvoorwaarden Smartphones

© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 37.235 beoordelingen