View Coolblue in English? |

Algemene voorwaarden

Coolblue biedt verschillende Zekerheidspakketten aan met verschillende looptijden en dekkingen. Ben je benieuwd welke verzekeringen je kunt afsluiten in combinatie met je product? De beschikbare Zekerheidspakketten per product, vind je op de productpagina.

Meer weten? Kijk dan in de algemene voorwaarden:

VerzekeringLooptijdBetalingOpzegtermijnAlgemene voorwaarden
Zekerheidspakket Algemeen 24, 36 of 60 maanden Eenmalig Niet op te zeggen
Zekerheidspakket Smartphones tot €300,- 12 maanden Eenmalig Niet op te zeggen
Zekerheidspakket Smartphones vanaf €300,- Min. 12 maanden * Per maand 1 maand

(*) De looptijd van het afgesloten Zekerheidspakket wordt na 12 maanden steeds stilzwijgend verlengd met een periode van 1 maand tot een looptijd van maximaal 36 maanden.

Veelgestelde vragen over Zekerheidspakketten

VraagAntwoord
Geldt de verzekering ook wanneer ik mijn product meeneem naar het buitenland? Ja, ook schades die ontstaan in het buitenland worden gedekt door de verzekering.Let wel op dat je altijd eerst de schade meldt voor je actie onderneemt.
Komt de garantie buiten de standaard fabrieksgarantie bovenop de standaard garantie? Standaard krijg je bij Coolblue 2 jaar garantie op je aankoop. Met een Zekerheidspakket kun je dit verlengen tot de totale looptijd van de verzekering. Garantiekwesties vallen dus pas vanaf het derde jaar na aankoop onder het Zekerheidspakket
Geldt de verzekering ook wanneer ik mijn product zakelijk gebruik? Bij verzekeringen voor computerapparatuur en mobiele telefoons is schade bij zakelijk gebruik gedekt. Een uitzondering geldt voor brand en diefstal in bedrijfsgebouwen. Maar die schade wordt vaak wel gedekt door de verzekering van het bedrijf. Bij andere producten wordt schade, verlies en/of diefstal bij zakelijk gebruik niet gedekt.