The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Bezorging witgoed en keukenapparatuur

Welke service kan ik verwachten tijdens de bezorging?
Waar moet ik rekening mee houden voor bezorging?
Hoe word ik op de hoogte gehouden van de bezorging?
Wordt mijn oude apparaat meegenomen?
Wordt mijn product ook ingebouwd?

Wij vinden dat je niet zelf met je spullen hoeft te zeulen. Daar wordt niemand blij van. Daarom bezorgen we alle producten gratis bij je thuis. Bij veel van onze witgoedproducten en keukenapparatuur bieden we daarnaast gratis nog meer service: een groot deel van deze producten zetten we neer waar jij wilt en pakken we voor je uit. Een aantal producten sluiten we ook nog gratis voor je aan op een standaard stopcontact en aan- en afvoer. Wanneer we je product uitpakken nemen we het verpakkingsmateriaal natuurlijk ook weer mee terug.


Welke service kan ik verwachten tijdens de bezorging?

Wil je weten of jouw product wordt uitgepakt en op de gewenste plek wordt gezet of zelfs gratis voor je wordt aangesloten? In het overzicht hieronder zie je welke services bij jouw product zijn inbegrepen. Ook zie je op de pagina van je product naar keuze welke service hierbij hoort.
Staat er geen bezorginformatie bij het product van je keuze, dan geldt onze standaard bezorgservice:

 1. We leveren tot de drempel die toegang geeft tot je woning.
 2. Als je geen lift hebt, leveren we met de trap tot en met de 4e verdieping.

Voor kleinere witgoed- en keukenapparaten gelden altijd onze standaard bezorgopties. Deze apparaten kan je dus ook zelf afhalen of op afspraak laten bezorgen wanneer het jou uitkomt.
De bezorging van grote producten vind je in het overzicht hieronder.

null

* Amerikaanse koelkasten kunnen we door hun omvang geen traptreden op of af tillen.


Waar moet ik rekening mee houden voor bezorging?

 • Er kan geen tijdvak worden gekozen voor de bezorging van witgoedapparaten. Dit komt omdat we tot 23.59 uur wachten tot alle bestellingen binnen zijn. Als alle bestellingen binnen zijn kunnen we de route zo inplannen dat de afstand tussen de aflever adressen zo kort mogelijk is. Wel zo milieuvriendelijk.

 • Wil je gebruik maken van een verhuislift, dan moet je deze zelf regelen. Houd er wel rekening mee dat je in de nacht van de bezorging pas het bezorgtijdvak van ons ontvangt.

 • Zorg er altijd voor dat de ruimte waar je nieuwe aanwinst moet komen te staan goed bereikbaar is via de trap (geen vlizotrap) of lift en de weg hier naartoe toegankelijk is.
  Let op: Amerikaanse koelkasten kunnen we door de omvang geen treden op tillen. Ook niet op een trap voor de deur of een opstapje in huis.

 • Bij sommige apparaten is er een extra kabel, stekker of ander accessoire nodig voor de installatie. Als dit zo is, staat dit altijd op de productpagina. Vergeet niet om deze extra producten erbij te bestellen.

 • Op de Waddeneilanden wordt je bestelling geleverd door de lokale vervoerder. Deze kan je product niet plaatsen of aansluiten. Je product wordt dan tot de drempel geleverd.

 • Je nieuwe apparaat kan bij levering vochtig zijn van binnen, omdat sommige apparaten bij de fabrikant op waterdichtheid worden getest.


Hoe word ik op de hoogte gehouden van de bezorging?

We bezorgen witgoed van maandag tot en met zaterdag tussen 7.30 en 22.00 uur en op zondag tussen 9.00 en 17.00.
Rondom het bezorgproces kan je de volgende berichten verwachten:
nullWordt mijn oude apparaat meegenomen?

Een oud en vergelijkbaar apparaat kunnen we voor je mee terug nemen. Hiervoor vragen we je het volgende:

 • Koppel je apparaat los van de aan- en afvoer.
 • Maak het apparaat droog.
 • Zorg ervoor dat het apparaat vrij staat van andere apparaten en hij niet aangesloten is op een trekschakelaar.
Voor wasmachines hebben we hier een instructievideo voor gemaakt.

Let op: Kleine apparaten kun je niet meegeven aan de bezorger, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je afvoeren. Als je product direct kan worden meegenomen vind je dat terug op de productpagina. Staat dit er niet bij? Kijk dan hieronder hoe het werkt voor jouw product.

Kleine apparaten mee terug laten nemen

Ook kleine elektronische apparaten, zoals tafelmodel koelkasten en vriezers, kun je natuurlijk door ons laten afvoeren. Dit werkt alleen net iets anders: je kunt deze namelijk niet meegeven aan de bezorger. Als je een apparaat milieuvriendelijk wilt laten afvoeren, kan je hem kosteloos naar ons opsturen naar:

Antwoordnummer 60350
5000 VB Tilburg

Deze service geldt voor alle apparaten die een accu, batterij(en) en/of een stekker hebben. Je kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om je apparaat af te geven bij een milieustraat bij jou in de buurt.


Wordt mijn product ook ingebouwd?

Natuurlijk bezorgen we jouw nieuwe apparaat gratis thuis, maar soms wil je meer. Je product laten inbouwen, de deur van je koelkast omdraaien of je nieuwe wasmachine aan laten sluiten op een trekschakelaar bijvoorbeeld. Als je dat niet zelf kunt, regelen wij het voor je. Wil je gebruik maken van onze extra services? Bestel deze er direct bij op de pagina van je product naar keuze of neem contact op met onze klantenservice. Zij maken de bestelling dan voor je aan.

Rondom de inbouw kan je het volgende van ons verwachten:
nullWat je verder nog moet weten over onze extra services

 • Als je jouw nieuwe aanwinst door ons wilt laten inbouwen, moet daar al plek voor zijn. Onze monteur maakt deze ruimte niet voor je en past de opstelling van je keuken niet aan. Gaat het om een kookplaat? Dan kan onze monteur alleen zagen in je keukenblad wanneer dit een houten keukenblad is. Alle overige klusjes moet je van tevoren zelf (laten) doen.
 • Wanneer je kiest voor inbouwservice, bouwen we je oude apparaat voor je uit en nemen deze mee als je dat wilt.
 • Het apparaat moet direct kunnen worden aangesloten op bestaande gas-, elektra- en/of wateraansluitpunten. We trekken dus geen elektriciteitskabels of leidingen door. Als dit nog moet gebeuren, raden we je aan contact op te nemen met een elektricien of loodgieter.
 • Op de Waddeneilanden is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van extra services.

Extra service Kosten
Inbouwservice Vanaf € 74,99
Deur laten omdraaien* € 49,99
Stapelkit laten plaatsen € 4,99
Aansluiten op trekschakelaar € 39,99
Aansluiten op elektriciteit Vanaf € 39,99
Aansluiten op gas € 44,99

* De deur wordt in ons magazijn omgedraaid.© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 34.413 beoordelingen