The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Wat vervelend dat het niet lukt een account aan te maken. Misschien heb je het verkeerde e-mailadres doorgegeven. Probeer het gerust nog een keer. Het kan zijn dat we een tijdelijke storing hebben op onze website. Kom je echt niet verder? Neem dan even contact met ons op.


Ben je jouw e-mailadres vergeten? Geen paniek! Neem even contact met ons op.


Om jouw persoonlijke gegevens te wijzigen hoef je alleen maar even in te loggen. Binnen jouw account kun je jouw gegevens aanpassen. Ben je nog geen Coolblue'er? Dan kun je jouw gegevens niet online wijzigen. Maak direct een Coolblue-account aan. In het vervolg kun je dan direct al je aankopen en retouren online inzien en je eigen gegevens wijzigen.


Ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen paniek! Het gebeurt vaker dan je denkt. Klik bij het inlogscherm op "wachtwoord vergeten" en vul je e-mailadres in. Vervolgens krijg je meteen een nieuw tijdelijk wachtwoord toegestuurd. Lees wat je kunt doen als je jouw wachtwoord vergeten bent. Herkennen we je e-mailadres niet? Misschien heb je nog geen account. Maak er meteen een aan.


Wil je je account verwijderen? Neem dan even contact met ons op.


Vervelend dat het niet lukt om in te loggen. Heb je al een account aangemaakt voor Mijn Coolblue? Zo niet, registreer je dan eerst. Heb je een account, en heb je jouw wachtwoord en e-mailadres goed ingevuld? Kom je echt niet verder? Neem dan even contact met ons op.


Is je betaling al afgeschreven van je rekening, maar staat je bestelling nog niet in Mijn Bestellingen? Geen zorgen, we zijn je betaling aan het verwerken. Je bestelling wordt hierna zichtbaar. Dit kan tot één uur duren.

Is er geen geld afgeschreven van je rekening? Dan is de betaling niet gelukt en is je bestelling niet doorgekomen. Je kan je bestelling zonder problemen opnieuw plaatsen.


Soms duurt het wat langer voor onze website herkent dat je hebt afgerekend. Het kan tot één uur duren voordat we betalingen binnenkrijgen. Controleer of er geld is afgeschreven van je rekening.

  • Is er wel geld afgeschreven, maar heb je nog geen orderbevestiging ontvangen? Dan raden we je aan om even te wachten tot het uur voorbij is. Na een uur niks ontvangen? Je bent het snelst geholpen via email. E-mail ons een screenshot van je bankafschrift waarbij het transactienummer zichtbaar is en we zoeken je betaling op.
  • Is er geen geld afgeschreven? Dan is de betaling niet gelukt. Je kan dan je bestelling opnieuw plaatsen.

Zodra we je bestelling hebben verzonden, sturen we de factuur altijd per mail als bijlage van je verzendbevestiging. Je kunt je facturen ook downloaden in je besteloverzicht in Mijn Coolblue. Heb je de bestelling net geplaatst? Wacht dan tot je bestelling verzonden is. Hierna ontvang je de factuur in de verzendbevestiging.

Heb je vragen over jouw zakelijke factuur? Neem dan contact op met jouw accountmanager.
© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 20.199 beoordelingen