The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies en hulp bij kiezen

Terug naar de klantenservice

Heb je moeite met kiezen of twijfel je tussen een paar producten? Op onze webshop kan je producten makkelijk met elkaar vergelijken. Op de overzichtspagina’s kan je ‘Vergelijk’ aanvinken voor de producten die je interessant vindt. Dat kan ook op de pagina van het product zelf. Als er twee of meer producten in je vergelijker zitten kan je via 'Bekijk vergelijking' de vergelijking zien. Daarnaast ben je ook welkom in één van onze winkels voor persoonlijk advies.


Op zoek naar een product, maar kom je er niet uit? Ga dan voor Coolblue's Keuze: het beste product voor jou volgens onze klanten en specialisten. Dit product heeft de hoogste klanttevredenheid omdat het bijna nooit wordt geretourneerd door onze klanten. Zo weet je zeker dat je een keuze maakt waar je blij van wordt.


De Coolblue's Groene Keuze is een selectie van producten die goed en groen zijn. Bijvoorbeeld omdat ze een laag energieverbruik hebben of extra duurzaam zijn. Coolblue’s Groene Keuze is het beste én meest energiezuinige product voor jou volgens klanten en specialisten.© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 34.413 beoordelingen