The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Het is helaas niet mogelijk om zelf jouw review te wijzigen of te verwijderen. De klantenservice kan dat wel voor je doen. Neem gerust even contact op.


Wij keuren iedere review handmatig voordat deze op de website live wordt geplaatst. Hierbij letten we op een aantal punten.

Wij zien graag dat een review... ... onderbouwd wordt met meningen en feiten. ... vertelt hoe en waar je het product gebruikt. ... begrijpelijk is geschreven met verzorgd taalgebruik. ... uit minimaal 20 woorden bestaat. ... voorzien is van plus- én minpunten.

Je review wordt niet geplaatst... ... bij gebruik van kwetsende taal. ... bij gebruik van een andere taal dan het Nederlands of Engels. ... bij plagiaat, zoals het gebruik van marketingbureau's. ... bij vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en websites. ... bij vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen. ... bij vermelding van andere (web)winkels. ... bij gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord.


Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Plaats je foto's en laat anderen zien hoe je product bevalt bij dagelijks gebruik.

Voorbeelden van goede afbeeldingen: Foto's gemaakt met het product bijvoorbeeld met je smartphone of camera. Het product in actie zoals je keukenmachine in de keuken of je smartphone in je hand. Opmerkelijke details zoals het bedieningspaneel van je camera of de binnenkant van je rugzak. Verklarende schermafdrukken van bijvoorbeeld de instellingen van je laptop.

Je afbeelding wordt niet geplaatst bij: Irrelevante afbeeldingen. Kwetsende of expliciete afbeeldingen. Slechte kwaliteit of bestanden die niet in JPEG- of PNG-formaat zijn. Bestanden groter dan 16 MB.


Ben je het oneens met een review? Heeft de reviewer - volgens jou - de plank volkomen misgeslagen? Of heb je na het lezen hiervan een vraag? Maak van je hart geen moordkuil. Laat het weten in een reactie. Discussieer en deel je mening, vragen, oplossingen en vergelijkingen met andere klanten.

Een reactie... ... kan een al bestaande review corrigeren of aanvullen. ... is een prima manier voor klanten om onderling te discussiëren. ... respecteert onze algemene review-richtlijnen.
© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen