The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Klantenservice

Zonnepanelen

Ja. Op basis van de meest actuele informatie rondom het coronavirus bepalen we dagelijks of dit nog verantwoord is. Als de situatie verandert en installeren niet meer mogelijk is, zoeken we samen met jou naar een nieuwe datum om je zonnedak te installeren.

Gezondheidsklachten Heb je zelf klachten? Laat het ons weten. Dan maken we samen een nieuwe afspraak voor de installatie.

Zonnepanelen en laadpalen kopen Je kunt nog steeds zonnepanelen en laadpalen kopen. Onze adviseurs staan nog steeds voor je klaar om je te adviseren over het beste systeem voor jou. Ze doen dit op afstand en vanuit huis.

Hygiënische maatregelen rondom de installatie We hebben een aantal maatregelen genomen voor jouw veiligheid en die van onze installateurs. Zo houden we een gepaste afstand en schudden we ook geen handen meer. Niet zo leuk, wel zo veilig. Natuurlijk houden we onze bussen ook extra schoon.

Dat kan! We zijn altijd op zoek naar installateurs. Wil je werken in het zonnigste team van Nederland? Bekijk onze vacatures.

De meeste daken van Nederlandse huizen zijn geschikt voor zonnepanelen. Als je ons offerteformulier invult, doen wij met slimme software een dakcheck om te kijken of je dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel panelen erop passen. Is je dak geschikt? Dan nemen we snel contact met je op om je wensen te bespreken.

Let op: het is wel belangrijk dat je eigenaar van je dak bent of toestemming hebt van je VvE om zonnepanelen te plaatsen. Alleen dan kunnen we zonnepanelen voor je installeren.

Ja! Je kunt bij Coolblue ook terecht voor zonnepanelen inclusief installatie. We adviseren je over het beste zonnedak voor jou. Onze eigen specialisten komen het zonnedak zelf bij je installeren wanneer het jou uitkomt. Ga snel verder naar onze zonnige zonnepanelenpagina.

Vraag direct een offerte aan via het offerteformulier. Na ontvangst van je aanvraag neemt een van onze adviseurs zo snel mogelijk telefonisch contact met je op en stellen we samen het beste zonnedak voor jou samen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.822 beoordelingen