The website is in Dutch. Would you rather see it in English?  1. We nemen contact met je op. We kijken samen naar je wensen en maken een ontwerp voor jouw dak.
  2. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan doen we je een vrijblijvend voorstel.
  3. Wanneer je akkoord gaat, plannen we samen de installatie. Onze specialisten installeren de zonnepanelen binnen één dag.

Ja. Op basis van de meest actuele informatie rondom het coronavirus bepalen we dagelijks of dit nog verantwoord is. Als de situatie verandert en installeren niet meer mogelijk is, zoeken we samen met jou naar een nieuwe datum om je zonnedak te installeren.

Gezondheidsklachten Heb je zelf klachten? Laat het ons weten. Dan maken we samen een nieuwe afspraak voor de installatie.

Zonnepanelen en laadpalen kopen Je kan nog steeds zonnepanelen en laadpalen kopen. Onze adviseurs staan nog steeds voor je klaar om je te adviseren over het beste systeem voor jou. Ze doen dit op afstand en vanuit huis.

Hygiënische maatregelen rondom de installatie We hebben een aantal maatregelen genomen voor de veiligheid van jou en onze installateurs. Zo houden we een gepaste afstand en schudden we ook geen handen meer. Niet zo leuk, wel zo veilig. Natuurlijk houden we onze bussen ook extra schoon.


Vul ons formulier in, dan weet je binnen 5 minuten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Is jouw dak geschikt? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!


Vraag hier je offerte aan. We hebben wat informatie nodig om te controleren of zonnepanelen geschikt zijn voor jou. Denk aan:

  • Informatie over je dak
  • Persoonlijke gegevens
  • Informatie over je energieverbruik

Na het invullen van het formulier neemt een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om de wensen van je zonnedak te bespreken.


  • We zorgen dat je inzicht hebt in de opbrengst van je zonnepanelen.
  • We geven handige tips over het onderhoud van je zonnedak.
  • We staan altijd voor je klaar voor vragen of eventuele problemen.
  • We regelen de teruggave van je btw.

Ja! Je kunt bij Coolblue ook terecht voor zonnepanelen. We geven advies over de mogelijkheden voor jouw zonnedak en we installeren jouw zonnesysteem in één dag. Meer weten? Bekijk onze informatiepagina.


Dat kan! We zijn hard op zoek naar installateurs. Wil jij werken in het zonnigste team van Nederland? Bekijk onze vacatures.
© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.295 beoordelingen