The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Betaalmogelijkheden

Terug naar de klantenservice

Je kan alleen contant betalen in alle Coolblue winkels. Wij accepteren helaas geen contante betalingen aan de deur of bij het postkantoor. Plaats het product in je winkelmandje en kies voor de optie om het in de winkel op te halen. Haal het bestelde product op en betaal het met cash geld.


Ons rekeningnummer is NL50INGB0683251309. Vermeld bij het betalen altijd je naam en ordernummer. Je ordernummer vind je bij 'Mijn bestellingen' in Mijn Coolblue of in de orderbevestiging die je van ons hebt ontvangen na je bestelling. Wil je jouw eigen rekeningnummer wijzigen? Neem dan even contact met ons op.


Ja. Wanneer je een bestelling plaatst, wordt het bedrag op je creditcard gereserveerd. De daadwerkelijke afschrijving wordt pas na de levering gedaan. Op die manier betaal je dus achteraf.


In de webshop kun je betalen met iDEAL, creditcard, Coolblue cadeaubonnen of een handmatige overboeking. In de winkel kan je met pin, cash, creditcard en Coolblue cadeaubonnen betalen. Alle betaalmethoden zijn gratis, we rekenen geen betaalkosten. Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals betaling na ontvangst van producten, op afbetaling, betalingen aan de deur, VVV bonnen of middels acceptgiro.

Ben je op zoek naar jouw factuur? Bekijk je bestelling onder 'mijn bestellingen' in Mijn Coolblue.


Nee, helaas is het bij ons niet mogelijk om een VVV-bon in te wisselen. We hebben wel cadeaubonen van Coolblue in verschillende prijzen die je voor al onze producten gebruiken. Koop onze cadeaubonnen online of in de winkel.


Coolblue maakt gebruik van een beveiligde internetomgeving zodra je begint met het afrekenen van je bestelling. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het ‘groene slotje' in je browser.© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 34.413 beoordelingen