The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Betaalmogelijkheden

Terug naar de klantenservice

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.


Ons rekeningnummer is NL50INGB0683251309. Vermeld bij het betalen altijd je naam en ordernummer.


Nee, dit is helaas niet mogelijk. We hebben wel cadeaubonnen van Coolblue in verschillende prijzen. Je kunt deze online of in de winkel kopen.


Ja. Wanneer je een bestelling plaatst, wordt het bedrag op je creditcard gereserveerd. De daadwerkelijke afschrijving wordt pas na de levering gedaan. Op die manier betaal je dus achteraf.


Je kunt alleen in onze winkels met contant geld betalen. Bekijk de voorraad van het product in jouw dichtstbijzijnde winkel op onze website en bezoek de winkel om jouw product op te halen. Voor online bestellingen vragen we je vooraf te betalen zodat je nog sneller kunt ophalen. Buiten de week van 20 tot 30 november kun je wel online bestellen en contant betalen in de winkel. Plaats het product in je digitale winkelmandje en kies voor de optie om je bestelling in jouw dichtstbijzijnde winkel op te halen. Haal vervolgens je bestelling op en betaal met contant geld.


Online kun je betalen met iDEAL, creditcard (we accepteren Visa of MasterCard), Apple Pay, Coolblue-cadeaubonnen of een handmatige overboeking. In de winkel kan je betalen met je pinpas, creditcard, contant geld, Apple Pay en Coolblue cadeaubonnen.
© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.861 beoordelingen