The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Klantenservice

Betaalmogelijkheden

Je kunt alleen in onze winkels met contant geld betalen. Wij accepteren helaas geen contante betalingen aan de deur of bij het postkantoor. Hier vind je de adressen en openingstijden van al onze winkels.

Voordat je jouw VVV cadeaukaart bij Coolblue kan gebruiken moet deze worden omgezet naar een Coolblue cadeaukaart. Volg de stappen op de VVV Cadeaukaarten website.

Ja. Wanneer je een bestelling plaatst, wordt het bedrag op je creditcard gereserveerd. De daadwerkelijke afschrijving wordt pas na de levering gedaan. Op die manier betaal je dus achteraf.

Je kan bij Coolblue niet betalen met Klarna of Afterpay.

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.

Heb je er voor gekozen om te betalen met een bankoverschrijving? Dan kan je het geld overmaken naar ons rekeningnummer: NL50INGB0683251309. Vermeld bij het betalen altijd je naam en ordernummer.

Online betaal je met iDEAL, creditcard (we accepteren Visa of Mastercard), Apple Pay, Coolblue-cadeaukaarten of een handmatige overboeking. In de winkel betaal je gemakkelijk met je pinpas, creditcard, contant geld, Apple Pay en Coolblue cadeaubonnen.

Je betaalt je bestelling vooraf of bij het ophalen in de winkel. Betalen in termijnen of betalen aan de deur is niet mogelijk.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.753 beoordelingen