The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Klantenservice

Cadeaukaarten en vouchers

Ja, je kunt met de cadeaukaart ook betalen in onze winkels.

Je vindt deze 6-cijferige code rechtsonderin, onder de kraslaag op de kaart.

Heb je alleen de code van de cadeaukaart bewaard en wil je weten wat de waarde ervan is? Kijk met de saldo checker hoeveel er op jouw cadeaukaart staat. Werkt dit niet? Neem dan even contact met ons op of stuur ons een e-mail. Met de code kunnen wij opzoeken hoeveel de cadeaukaart waard is.

Klik tijdens het afrekenen bij betaalwijze op “cadeaukaart inwisselen”. Vul hier je code(s) in. Je kan meerdere cadeaukaarten voor één bestelling gebruiken, tot maximaal 10 cadeaukaarten per bestelling. Natuurlijk kun je met de cadeaukaart ook betalen in onze winkels.

Tip: Heb je een cadeaubon met een code van 12 karakters? Let op dat je de bon in een keer uitgeeft, anders vervalt de rest van het bedrag. Bekijk op de cadeaubon pagina de uitgebreide voorwaarden.

Voordat je jouw VVV cadeaukaart bij Coolblue kan gebruiken moet deze worden omgezet naar een Coolblue cadeaukaart. Volg de stappen op de VVV Cadeaukaarten website.

Helaas is het niet mogelijk om na het bestellen een kortingscode of cadeaukaart te verrekenen. Als je pakketje ons magazijn nog niet verlaten heeft, kun je de bestelling annuleren onder ‘mijn bestellingen’ in Mijn Coolblue. Plaats daarna je bestelling opnieuw en gebruik je kortingscode of cadeaukaart.

Ja! Je koopt onze cadeaukaarten online of in de winkel, namelijk:

  • Coolblue-winkel
  • Primera
  • Jumbo
  • Bruna
  • Cigo

Je kunt zelf een bedrag uitkiezen tussen de €5 en €150.

Je vindt de vervaldatum in de e-mail met de vouchercode of op de cadeaukaart. Heb je de kaart cadeau gekregen? Met de code die op je cadeaukaart staat kunnen wij voor je opzoeken hoe lang het nog geldig is. Neem even contact met ons op, dan kijken wij het voor je na.

We kunnen niets beloven, maar het zou zomaar kunnen zijn dat er nog iets in onze administratie staat. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Ja. We storten het geld dan niet terug op de cadeaubon, maar zetten het als shoptegoed in je account.

Controleer op de cadeaukaart of in de e-mail met de code van je cadeaukaart of:

  • je het minimale bestelbedrag bereikt hebt;
  • je cadeaukaart nog niet vervallen is.

Zou je cadeaukaart moeten werken, maar krijg je toch een foutmelding? Neem dan contact met ons op.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.770 beoordelingen