The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Cadeaubonnen en vouchers

Terug naar de klantenservice

Helaas is het niet mogelijk om na het bestellen een kortingscode of cadeaubon te verrekenen. Als je pakketje ons magazijn nog niet verlaten heeft, kun je de bestelling annuleren onder ‘mijn bestellingen’ in Mijn Coolblue. Plaats daarna je bestelling opnieuw en gebruik je kortingscode of cadeaubon.


We kunnen niets beloven, maar het zou zomaar kunnen zijn dat er nog iets in onze administratie staat. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.


Je vindt de vervaldatum in de e-mail met de vouchercode of op de cadeaubon. Heb je de bon cadeau gekregen? Met de code die op je cadeaubon staat kunnen wij voor je opzoeken hoe lang het nog geldig is. Neem even contact met ons op, dan kijken wij het voor je na.


Controleer op de cadeaubon of in de e-mail met de code van je cadeaubon of:

  • je het minimale bestelbedrag bereikt hebt;
  • je cadeaubon nog niet vervallen is.

Zou je cadeaubon moeten werken, maar krijg je toch een foutmelding? Neem dan contact met ons op of stuur ons een e-mail met uitleg en een screenshot, zo ben je het snelst geholpen.


Ja. We storten het geld dan niet terug op de cadeaubon, maar zetten het als shoptegoed in je account.


Nee, dit is helaas niet mogelijk. We hebben wel cadeaubonnen van Coolblue in verschillende prijzen. Je kunt deze online of in de winkel kopen.


Ja! Je koopt onze [cadeaubonnen][1] online of in de winkel, namelijk:

  • Coolblue-winkel
  • Primera
  • Jumbo
  • Bruna
  • Cigo

Je kunt zelf een bedrag uitkiezen tussen de €5 en €150. [1]: https://www.coolblue.nl/cadeaubonnen


Klik tijdens het afrekenen bij betaalwijze op “cadeaubon inwisselen”. Vul hier je code(s) in. Natuurlijk kun je met de cadeaubon ook betalen in onze winkels.

Tip: Heb je het Cadeausje met rits? Let op dat je de bon in een keer uitgeeft, anders vervalt de rest van het bedrag. Bekijk op de cadeaubon pagina de uitgebreide voorwaarden.


Wordt er om een pincode gevraagd bij het inwisselen van je cadeaubon? Deze 6 cijferige code kan je rechtsonderin op je cadeaubon vinden onder de kraslaag.


Heb je alleen de code van de cadeaubon bewaard en wil je weten wat de waarde ervan is? Kijk met de saldo checker hoeveel er op jouw cadeaubon staat. Werkt dit niet? Neem dan even contact met ons op of stuur ons een e-mail. Met de code kunnen wij opzoeken hoeveel de cadeaubon waard is.
© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 20.173 beoordelingen