The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Cadeaubonnen en vouchers

Terug naar de klantenservice

Wat vervelend dat je cadeaubon niet werkt. De meeste cadeaubonnen hebben een vervaldatum en sommige hebben ook een minimum bestelbedrag. Je kan cadeaubonnen niet meer gebruiken na de vervaldatum of op een bestelling met een te laag bestelbedrag. Je kan de vervaldatum en het minimale bestelbedrag vinden in de e-mail met je code van je cadeaubon. Zou je cadeaubon moeten werken maar krijg je toch een foutmelding? Neem dan even contact met ons op.


Iemand jarig? Iets te vieren? Maak het feestvarken blij met een cadeaubon van Coolblue. De cadeaubon is er in verschillende prijzen en kan je voor al onze producten gebruiken. Koop onze cadeaubonnen online of in de winkel.


Vervelend dat je jouw cadeaubon of code kwijt bent. We kunnen niets beloven, maar wellicht staat er nog iets in onze administratie. Neem hiervoor contact met onze klantenservice op.


Heb je een Coolblue cadeaubon of voucher ontvangen? Betalen is eenvoudig. Klik op "cadeaubon inwisselen" bij betaalwijze of in het overzicht. Vul hier je code in. Als je meerdere bonnen hebt, kan je die één voor één toevoegen. Je kan elke vouchercode slechts eenmaal gebruiken. Uiteraard kan je met de bon ook terecht in één van onze winkels. Heeft jouw cadeaubon of voucher een hogere waarde dan de producten die je wilt kopen? Dan komt de restwaarde te vervallen. Wil je je kortingscode verwijderen, klik dan op het kruisje dat achter de code staat.


Helaas is het niet mogelijk om na het plaatsen van een bestelling een kortingscode of cadeaubon te verrekenen. Als het pakketje ons magazijn nog niet verlaten heeft, kan je de bestelling annuleren in 'mijn bestellingen' in Mijn Coolblue en opnieuw plaatsen met de kortingscode. Je kan de kortingscode of cadeaubon uiteraard ook bij je volgende bestelling gebruiken.


Je code is geldig tot en met de vermelde einddatum. Je kan de vervaldatum vinden in de e-mail met je vouchercode of op de cadeaubon. Je kan hem niet verlengen.


Heb je betaald met een cadeaubon maar stuur je het bestelde product retour of annuleer je de bestelling? Dan storten we het geld niet terug op de cadeaubon, maar stellen we de waarde van de cadeaubon beschikbaar als shoptegoed. Alleen onze klantenservice kan shoptegoed voor je toepassen. Neem contact met ons op om het tegoed te verrekenen wanneer je iets wilt bestellen.


Ben je kwijt hoeveel geld er nog op je cadeaubon staat? Neem dan even contact met ons op. Met de code die op je cadeaubon staat kunnen wij opzoeken hoeveel geld er nog op staat.



© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 34.413 beoordelingen