The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Klantenservice

CoolblueTegoed

Je CoolblueTegoed is gekoppeld aan je Coolblue-account en wissel je online in tijdens het plaatsen van je bestelling. Log in met je Coolblue-account en zoek iets moois uit. Klik in de winkelmand op ’ik ga bestellen’. Kies bij de betaalwijze-stap voor ‘CoolblueTegoed gebruiken’ om je CoolblueTegoed te verrekenen.

In onze winkels zijn collega's aanwezig die het CoolblueTegoed voor je kunnen verrekenen met je nieuwe bestelling.

Ja, je kunt je CoolblueTegoed in delen gebruiken. Het restantbedrag blijft op je Coolblue-account staan, zodat je het kunt gebruiken voor een volgende bestelling.

Dat hangt af van de reden waarom je het tegoed hebt ontvangen. De reden van je tegoed en de houdbaarheid vind je in Mijn Coolblue onder het kopje 'Tegoeden'.

  • CoolblueTegoed na een retour of mislukte reparatie is onbeperkt geldig.
  • CoolblueTegoed dat je hebt gekregen bij een actie is vaak 1 of 3 jaar geldig.

Dit is een tegoed dat je gebruikt als betaalmiddel voor nieuwe aankopen bij Coolblue. Je ontvangt CoolblueTegoed bij acties en wanneer je een nieuw product mag uitzoeken na een retour of mislukte reparatie.

CoolblueTegoed kun je krijgen om verschillende redenen. Als jij CoolblueTegoed hebt gekregen, staat de reden omschreven in je Coolblue-account onder het kopje ‘Tegoeden’.

Uiterijk 14 dagen nadat het product bij je is bezorgd, zie je het tegoed in je account.

Ja, dat kan. We zetten het CoolblueTegoed dan weer terug op je Coolblue-account.

Dat is vervelend! Heb je een e-mail heeft gehad, maar zie je het CoolblueTegoed niet online? Je CoolblueTegoed is gekoppeld aan je Coolblue-account. Check op welk e-mailadres je ons bericht hebt ontvangen en gebruik dat e-mail adres om in te loggen.

Nog geen Coolblue account? Maak via de e-mail waarin wij je CoolblueTegoed hebben gegeven, een account aan. Je CoolblueTegoed staat daarna direct voor je klaar bij de kassa.

Tweedekans-producten
Het is op dit moment niet mogelijk om Tweedekans-producten te betalen met je CoolblueTegoed.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.756 beoordelingen