The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Chromebooks

Chromebook van de week

De beste Black Friday Chromebook

Wij hebben mooie Chromebook deals die je niet mag missen. De HP Chromebook 14a-na0170nd is de aanbieding van de week. Deze 14 inch laptop neem je eenvoudig mee. Ideaal voor studenten of gezinnen. Geef 'm met Sinterklaas of Kerst cadeau aan je kind of gebruik de Chromebook lekker zelf.

Alle Black Friday Chromebooks
Arne Laptops specialist.

Vind hier de ideale Chromebook voor jouw gebruikssituatie

Chromebooks voor internetten, e-mail & tekstverwerken

Je gebruikt je Chromebook om een verslag te typen of te mailen. Je surft en shopt op het internet. Deze basis Chromebooks zijn niet te duur en hebben minimaal een Intel Celeron processor en 4 gigabyte werkgeheugen. Ze zijn geschikt voor alledaagse bezigheden.

Chromebooks voor school & studie

Als je jouw Chromebook meeneemt naar college of werk, is het fijn dat hij licht is en makkelijk in je tas past. Al deze Chromebooks zijn kleiner dan 15 inch, wegen minder dan 1,5 kilogram en zijn krachtig genoeg voor multitasking.

Chromebooks voor film & series kijken in HD

Je kijkt graag naar je series en films op Netflix of Videoland. Deze Chromebooks hebben een mooi full hd beeldscherm dat de spannendste actiescènes vloeiend weergeeft. Met een Pentium processor of beter geniet je zonder haperingen of afleidingen van je favoriete serie.

Veelgestelde vragen

Om met jouw Chromebook aan de slag te gaan heb je alleen een Google account nodig.

Ja, dat kan. De meeste apps werken gewoon zonder internet. Drive documenten bewerk je offline en worden opgelagen zodra je weer online bent. Bestanden en apps die je lokaal opslaat gebruik je natuurlijk ook.

Nee, dat kan niet. Een Chromebook draait op het Chrome OS besturingssysteem. Je installeert geen Windows of macOS op een Chromebook.

Ja, dat kan. Daarvoor heb je wel een Microsoft 365 abonnement nodig. Je downloadt de applicatie van Office programma's zoals Word, Excel en PowerPoint in de Google Play Store.

Nee. Een Chromebook heeft ingebouwde virusbeveiliging. Bovendien is het Chrome OS besturingssysteem minder gevoelig voor virussen, omdat je alleen programma's uit de Google Play Store gebruikt.
Vraag Verdient een antwoord.
Vraag Verdient een antwoord.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Coolblue Kiyoh 9,2 / 10 17822- 17.822 beoordelingen