The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Onze cultuur

Eigenlijk is het heel makkelijk.
Begonnen als vriendenclub en nog steeds een vriendenclub. Maar dan één van professionals met een obsessieve focus op klanttevredenheid. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen. Elk jaar verwelkomen we veel nieuwe collega's. En dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen. Gewoon verwonderen. Op basis van 4 kernwaarden: eigenzinnig, vrienden, flexibel en gewoon, doen.
Eigenzinnig Dus een beetje anders.

Coolblue'ers zijn eigenzinnig. Dat vertaalt zich in kleine dingen. Een potje tafelvoetbal met schreeuwende collega's. Een nét iets te gezellige vrijdagmiddagborrel. Die eigenzinnigheid verbindt ons. We zijn vaak ergens heel erg voor of heel erg tegen. Dat is niet zwart-wit, dat is gepassioneerd. Maar we hebben altijd een onderbouwing. Want we weten wél waarover we praten. Zoniet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

Dat is iets waar we trots op zijn. We verstoppen ons niet achter meningloze acteurs. Liever Sascha, Andrej of Dylan, die er nétcht wat van weten.

Vrienden
Coolblue cultuur eigenzinnig

© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.402 beoordelingen