The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Onze cultuur

Eigenlijk is het heel makkelijk.
Begonnen als vriendenclub en nog steeds een vriendenclub. Maar dan één van professionals met een obsessieve focus op klanttevredenheid. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen. Elk jaar verwelkomen we veel nieuwe collega's. En dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen. Gewoon verwonderen. Op basis van 4 kernwaarden: eigenzinnig, vrienden, flexibel en gewoon, doen.
Gewoon verwonderen Ontzettend Coolblue.

Gewoon verwonderen. Twee woorden die elkaar tegenspreken. Maar juist daarom zo ontzettend Coolblue zijn. We zijn eigenzinnig én enorm nuchter.

Verwonderen betekent verwachtingen overtreffen. Iets anders doen dan een ander. Net dat stapje extra zetten. Door een persoonlijk en specialistisch advies te geven. Of door een kaartje te sturen. Door het mondhoekje van onze klant omhoog te laten gaan.

Het woord gewoon zegt veel. Dat we verwonderen gewoon vinden. Je bestelling op tijd binnen krijgen, dat is toch normaal? Dat we verwonderen met gewone dingen. Door bijvoorbeeld een sms'je te sturen als je bestelling is ingepakt. En vooral dat we gewoon onszelf blijven als we verwonderen.

Eigenzinnig
Coolblue cultuur gewoon verwonderen
Altijd
  • Voor 23.59 uur besteld, maandag gratis in huis
  • Nieuw: bezorging op afspraak mogelijk
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Groot assortiment
  • Meeste kennis
  • Alle accessoires

© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 26.060 beoordelingen