Wadjans

Lees meer

Een wadjan is een grote pan die veel weg heeft van een wokpan. Toch is er een belangrijk verschil; een wok heeft een steel, een wadjan 2 handvaten. Dit omdat deze pan vaak wordt gebruikt om het eten direct in te serveren. In een wadjan bereid je oosterse maaltijden zoals nasi en bami en roerbak je groentes, vlees en vis op hoge temperatuur. Hierdoor zet je snel een lekkere maaltijd op tafel. Wadjan pannen zijn er in verschillende materialen zoals gietijzer, aluminium en RVS. Let bij het kopen van het nieuwe wadjan goed op of hij geschikt is voor gebruik op een gasfornuis of bijvoorbeeld om te gebruiken op een inductie kookplaat.

Lees minder
2 resultaten
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Anti-aanbaklaag
  • Diameter bodem is 18,6 cm
61,95

Tijdelijk uitverkocht

  • Geschikt voor alle warmtebronnen behalve de oven
  • Rvs baklaag
  • Diameter bodem is 14 cm
104,99

Op voorraad

Eerder bekeken door jou